reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna@ pisze:
ja mam ochraniacze ale maly traktuje to jak zabawke i ciagle mi to zrywa :( karuzela to juz yle ze 6 razy na jego glowce ::)
Mój robił to samo z ochraniaczami ciagle je ciagnał az rozwiązał i zakopywał sie pod nimi dlatego sciagnelam

A u mnie nawet się nie zanosi,że Majka uśnie, właśnie bawi się męża telefonem. A jeśli chodzi o krztuszenie się to ona też nieraz sobie kaszle. U nas przeszły chmury a deszczu jak nie było tak nie ma, ale zapewne będzie tak,że teraz są upały, a potem jak zacznie padać i się ochłodzi to będzie tak przez wiele dni. Jutro znowu jedziemy na basen, będzie niezła zabawa ;D ;D ;D

Mam nową czapkę ;D ;D ;D
112170.jpg

A tu z językiem na wierzchu ;D ;D
112171.jpg

WITAM po dłuzszej nieobecnosci

jakos nie miałam czasu zajrzec ale teraz juz spokojniej sie zrobiło wiec bede zagladac :p

moje dziecie spi az jestem w szoku ze o tej godzinie zsnoł i to bez butli jakos nie chciał jesc,u mnie dzis chłodniej bo w nocy suuuuuuuuper burza była
ale od piatku znow upały maja byc
jak dobrze ze mi nie przeszkadza ani deszcz ani upał,dostosowuje sie do pogody
a wogule to poszłam i podciełam małemu włoski
D:\MAGDUNIA\Dawidek\DSC00198.JPG

Załączniki

• DSC00198.JPG
    DSC00198.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Witajcie dziewczyny mój Piotruś też cały czas się krztusi, zajrzyjcie PROSZĘ do nowego wątku "Alergia". Może ktoś mi coś podpowie?

Do góry