reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja czekam aż się Maja obudzi, bo zupełnie niespodziewanie zasnęła i idziemy na dworek. Czy wam też dzieciaczki nieraz budzą się w czasie snu z płaczem, bo Majka tak robi i jak tylko włożę jej smoczek do buźki to zasypia z powrotem

reklama
moze jej sie cos przysnilo???
na wyjsciu u kumpelki bylo super :):):) odpoczelam od szkaraba hihi przyszlam a on padl na 3 godzinki - dopiero wstal :) normalnie dziecka nie mialam caly dzien, ale fajnie!!!

A mnie znowu czeka prasowanie i do tego cała sterta, ale nie mam wyjścia, trzeba to zrobić, bo jutro wyjazd nad Adriatyk, moja siostra już na nas czeka ;D ;D ;D

nikita000 pisze:
my juz po kąpieli zadowolona Kaludia lezy sobie na brzuszku i obserwuje
a my jutro musimy isc do laryngologa z tym krztuszeniem :(
pediatra dal nam skierowanie

a w jakich sytuacjach sie krztusi???? bo Alan tez tak robi ale jak chce zwrocic na siebie uwage, ja juz nie zlicze ile razy bylam z nim u lekarza zanim skapowalam co i jak :))

Witam z wieczorka
ale cos nas tu duzo to niema,moje dziecko sie nie krztusi wiec nic nie poradze,
a mnie naszło na pranie i wstawiłam pralke :p
jak dobrze ze ja nie musze prasowac

małemu ida chyba na całego juz zeby bo ma rozwolnienie,dobrze ze niema goraczki bo wogule był by marudny a tak to daje rade

reklama

ja jestem i wyczekuje meza z walkiem do ciasta w reku....nosz w morde jeza, co za czlowiek, owszem mowil ze bedzie pozniej bo jedzie do kumpla, ale ile mozna siedziec u ludzi zwazywszy ze jutro idzie sie do praxy??? k...mac!!!!!!!! bedzie dym;)

Do góry