reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska, ja lubię jak jest ciepło ale nie za gorąco :tak:. No, no <nie obraź się> ja myslałam, że jesteś starsza ale mniejsza o to. Mój T to rzeczywiście zazdrośnik straszny. Ja już po kawusi, obiadek się robi, pranko zresztą też. Zaraz mężuś wróci z pracy, to nakarmię bestię i na zakupy trzeba będzie lecieć. Miałam gdzieś wczorajszą listę zakupów ale niestaty ją gdzieś zgubiłam :zawstydzona/y:. Znajądz życie, to znajdzie się dopiero jak zrobie nową :szok:.

reklama
hejka ja czekam teraz na mojego ukochanego meża ma zaraz wrócić z pracy:-)mam nadzieje że zje i go wyrwiemy z Bartkiem na spacer:-)
fanta bardzo rzadko mi sie zdarza że ktoś stwierdza że jestem starsza:-D więc w życiu bym sie nie obraziła;-)

Justa nie wiedziałam, że masz już taką dużą córcie <dopiero teraz przyjrzałam się Twoim suwaczką :-D>
Dużego to ja mam syna.:-D:-D

Aguska, młoda jestem ;-) rocznik mój 87'. Jak za mąż wychodziłam, to miałam 22 lat <rocznikowo, bo ja z września jestem> :tak:, więc nie taka najmłodsza byłam ;-).
Samotna kobieta po 20 to już stara panna. :-D
Ja rocznik 82.:tak:;-)
Miałam 17,5 lat jak w I ciążę zaszłam z Kacprem :tak::-D
Julkę urodziłam mając 19 lat. :-D
Amelka przyszła na świat 2 lata temu.:tak:
W zeszłym roku obchodziliśmy z mężem 10-lecie małżeństwa. :-D

Malinka i jak wrócił M wcześniej z pracy??
Justa a zapomniałam jeszcze napisać że dziewczynki miały przepiękne sukienki :tak: bo te alby to o kant d*** rozbić jak chodzą wszyscy tak samo ubrani :no: jeszcze nie długo na ślubach będą obowiązkowe :rofl:

A Wy tu o rocznikach :-D ja jestem z 88' w wieku 20 lat urodziłam Kubę a rok potem brałam ślub :tak: mam 23 lata 3 letniego syna i dwa lata po ślubie :dry: i tak leciiiiiiii :-D witam wieczorem :tak: Kuba już po kolacji, bawi się, M coś z mundurem kombinuje a ja zaraz idę się wykąpać :tak: nie mam pomysłu co jutro na obiad ale chodzi za mną mizeria, młode ziemniaczki i jajko smażone ;-) jeny jeszcze w tygodniu @ dostanę a taka ładna pogoda się zapowiada a ja się nie będę mogła ruszyć z domu :baffled: idę się utopić ;-) spokojnej nocki życzę ;-)

Gimpelka chodziło mi o porę dnia a nie o wiek małego bo ja swojemu Bartkowi też zaczęłam podawać słoiczka gdy skończył 4 msc.Bo pisałaś że zupke dajesz o 17 chyba o ile pamiętam to troszke póżno tak mi sie wydaje ale oczywiście każda z nas postępuje jak uważa za słuszne;-)
to my tu młode laseczki hehe:-D

Malinka i jak wrócił M wcześniej z pracy??
Justa a zapomniałam jeszcze napisać że dziewczynki miały przepiękne sukienki :tak: bo te alby to o kant d*** rozbić jak chodzą wszyscy tak samo ubrani :no: jeszcze nie długo na ślubach będą obowiązkowe :rofl:

Bea to alby były. :tak::tak::-) I każda dziewczynka miała taka samą. :tak: Tylko uroku dodawało koło.:tak: A po raz pierwszy w tym roku szyła je firma szyjąca suknie ślubne.:-p:-D

gimpelka a torcik z pampersów? TORT Z PAMPERSÓW Z *maskotką* grzechotką*CHRZEST - Wadowice - Dla dzieci Plus ew. jakieś kosmetyki dla przyszłej mamy. :tak:

Gimpelka HiPP: Przysmak na Dobranoc HiPP a próbowałaś małemu to dawać na kolacje?mój to wcinał:-D a co do prezentu to moim zdaniem te pierdółki to super pomysł:-) takich małych opakowań pampków to nie widziałam ale chusteczki napewno znajdziesz;-) możesz jakąś grzechotke bądź gryzaczek dorzucić albo grzebyczek i szczotke do włosków nożyczki do paznokietek to jest troche tego;-)a te rzeczy napewno przyszłej mamie sie przydadzą:-)
A co karmienia to mój był okropnym głodomorem ja dawałam Bartkowi o 12 zupke a o 13 13.30 musiał zjeść 120 ml mleczka:szok: bo już był głodny.możesz mleko zagęszczać żeby Wojtuś był bardziej syty

Witam nocnie ......
Co wy tu tak o wieku ja tam mam 18.....czyli synka urodziłam mając 6lat...córcię mając 11....a maklego marudka mając 16lat.....:-D:-D:-D:-D:-Da tak serio serio to jam 78 rocznik wspaniały i doskonały(bredze po nocach rymując ):-D:-D:-D
Aguśka tego hippa na dobranoc to moja Julka i Antek mogli w ilościach hurtowych zjadać...zreszta mi tez smakował :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beatko ja tez na dniach mam @ dostać:confused::confused: choć podobno ma mi się po antybiotyku przesunąć :szok::szok::szok: tak mi pani doktor powiedziała :sorry2::sorry2::sorry2: ale jak potem ma być jeszcze cieplej to niech franca już przychodzi :-D:-D:-D:-D

reklama
o dobry pomysł z tym prezentem
jak dla mnie może też byc Agusia:-D

My dziś wyruszamy na długaśny spacer po obiadku do mojej podwójnej koleżanki (8 msc) wyciągniemy ją gdzieś bo nie może siedziec w domu w taka pogode:-)
bartek sie kisi w łóżeczku zjadł chciał spać a teraz cos mu nie idzie te spanie
później do was zajrze

Do góry