reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No właśnie chcemy kupić coś podobnego wczoraj sobie już jeden upatrzyłam ale sama nie wiem jaki chce chyba powinnam zapytać Bartka bo to wkońcu on będzie w nim jeździł:-D
patrzyłam na allegro też i sama nie wiem bo bym chciała lekki wiadomo ale też z okryciem na nóżki i w miare mocny bo przy tym moim urwisie to nigdy nie wiadomo co potrafi zepsuć.
musze jeszcze poszukać oczywiście jak najtaniej;-)
bartek zaraz wstanie obiadek już mu gotuje a ja zaraz sie pomaluje troche

reklama
Coś w kulki przywalili na zdjęciu, bo wózek jest granatowo-błękitny, a nie szaro-błękitny.
Aguska, nie będę Ci reklamować swojego wózka :-D. Ale mogę napisać co on w sobie ma.
Więc posiada:
- pokrowiec na nogi,
- folię przeciw deszczową,
- wkładkę dla dziecka mniejszczego <taką mięciutką, a jak dzieciaczek urośnie, to ją możesz ściągnąć>,
- ma kieszonkę z tyłu,
- ma koszyk na dole wózka,
- ma też skrętne przednie koła z możliwością blokady,
- koła ma piankowe <więc nie muszę się martwić, że powietrze mi zejdze albo czym go napompować :-D>,
- jest lekki bo waży gdzieś koło 10 kg, nawet mniej.
- jest solidny i fajnie się go składa bo w pół go łamiesz <także do małego bagażnika auta wejdzie> :tak:
nie ma niestety torby <mam ze starego wózka spacerowego> :tak:.
A kosztuje różnie na allegro z tegoco wiem, to chyba najtaniej jest. Ale nie radze, bo małego trzeba do wózka przymierzyć.
Tu masz stronkę bezpośrednią gdybyś chciała zobaczyć inne wózki tej firmy :-).
Babydesign Group

dzięki za info ja myślałam o takim do 7 kg;-)
Też właśnie słyszałam że kupując już taki wózek najlepiej iść z maluchem i zobaczyć czy wszystko pasuje.jeszcze raz dzięki:-)
U nas pogoda taka sobie może nie jest bardzo zimno ale szaro chmury ciemne więc chyba będzie padać znowu.
bartuś już wstał i szaleje zaraz obiadek sie mu dogotuje to sobie zje:-)
A miałam też napisać że mały może jeść galaretke bo przynajmniej na nią nie ma uczulenia:-) a wcina ją że aż miło popatrzeć:-)

Witajcie po wielkim niebyciu:)
Nie miałąm neta;)

Dziekuje Fancie za troskę;)

Joanna ciągle myślę o Was...
[*]

AS wyrazy współczucia i najszczersze kondolencje;(

aguska a jak Twój mały śpi.. znaczy w jakich godzinach??
bo moja tez ma 1 drzemkę w ciągu dnia
i ona wstaje mi codziennie ok 7 rano , czasem ciut przed , częsciej po 7
a w południe kładę ją spać po 12 jak zje zupke , więc tak międzu 12 a 1 już śpi i śpi przeważnie 1, 5h lub 2 h późnije już nie śopi wcale też tak kilka miesięcy przed roczkiem zrezygnowała z drugiej drzemki
i o 20 ją kąpię i od razu zasypia więc spi mi od 20,30 już napewno ,
wcześniej kąpałam ją o 7.30 i kładłam spać ale dłużej czekałam az zaśnie bo nawet 45 min i i tak wychodizłam od niej z sypialni o 8.30 więc przestawiłam jej kąpiel póxnije i mam lepszy efekt:tak:;-)

Lenka, nie ma za co. Poprostu byłaś co dziennie, a tu nagle Cię nie ma :tak:. Więc jak koleżanka zainteresowałam się czy wszystko u Was ok. Pisz szybko co tam u Ciebie było jak Cię nie było ;-).
ViKamcia, jeśli chce się dłużej pospać trzeba kombinować z naszymi dziećmi ;-).
Kubulec mój już wstał ale nie jest skory do zabawy i woli w łóżeczku sobie leżeć. Kurier już przyniusł mi buciki :-), zmierzone i schowane. Normalnie aż mi szkoda ich ubierać :-D. Prasowanie jak leżało tak zostało i dalej leży :-(. Idę kolejną kawkę sobie strzelić.

lena nareszcie wróciłaś:-)
Vikamcia bartek wstaje przed 6 i idzie spać około 9.30 czasem koło 10 i wstaje tak o 12 je obiadek i już nie śpi do 19 a wtedy to już pada normalnie około 18.30 go kąpie pije flaszke mleka i lula:-)oczywiście są dni kiedy nie chce mu sie tak szybko spać ale wstaje zawsze tak wcześnie od jakiś 2 msc
Nie mam pomysłu jak mu to przestawić i chyba jestem skazana zostać rannym ptaszkiem:-D jednak chyba wole wstawać wcześnie a niech on chodzi szybko spać bo wtedy przynajmniej wieczór mam dla siebie.
fanta jakie buciki?????????

Adidaski pumy sobie zamawiałam. W sumie to ze sklepu w którym byłam <sklep "molo" ma sklep który się nazywa 50 coś tam, nie pamiętam co :-D i mają o połowe taniej buciorki>. Wtedy jak byłam to nie było modelu jaki chciałam, to mi powiedzieli, że mogę przez internet zamówić. Więc przymierzyłam mój rozmiar, wróciłam do domu i zamówiłam model którego nie mieli. I to za jedyne 149,50 z przesyłaką dałam 165 zł. Więc nie drogo :tak:. Zdjęcie jutro wrzucę jak będziesz chciała aguska, zobaczyć. No paczka szła z Poznania, a zamówienie przyjeli w poniedziałek i dziś już mam :-).

reklama
Fanta oczywiście że wrzuć zdjęcie:-)ja na jesień też będę musiała jakieś sobie kupić a teraz poluje na buciki na koturnie bo na obcasikach mam na lato a przy Bartku to chyba wole na koturnie z tym że żadne mi sie jak narazie nie podobaja:no:

Do góry