reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska, fajne buciki na koturnie są w CCC albo w Daichmannie :tak: i też nie drogo. Trzeba popatrzeć i poszukać. Zaraz linka Ci lenka, wrzuce do sklepu. Tylko tam sportowa odzież jest i adiki różnego rodzaju. Szpilek na pewno nie znajdziesz :-D, aguska, a zdjątka tak jak mówiłam dopiero jutro :-), bo muszę obiad dla T wstawić zanim z pracy wróci :tak:. I mój Kubulec już się należał, więc wyciągne go i niech pobiega troszkę :-D.
Buty i odzież sportowa - Adidas, Nike, Puma, Reebok - Sklep, Outlet sportowy 50 Style

a tu macie linka do moich butów to nie będę musiała zdjęć robić ;-):-D

PUMA DRIFT CAT II JR Buty Lifestyle Dziecięce Puma- Sklep, Outlet sportowy 50Style

Witam nową mamuśkę :tak:
Lena witamy :-D a to nie dobrzy neta Ci zabrali :-p
Aguska moim zdaniem powinnaś Bratka rano kłaść koło 12 a nie 10 :tak: wtedy dzień mu się przestawi, z godzinę później pójdzie spać i będzie może dłużej spać rano :tak:
Fanta ale Ci się udało z butami :-)

Witam. Pogoda coś się nie chce poprawić na lepsze :sorry: Moje dziecko się zbuntowało i nie poszedł spać :sorry: na wieczór szybciej padnie za to :tak: M poszedł do pracy na 13 i będzie jutro, więc spokój mam :-p obiadek mam już zrobiony, za jakieś pół godzinki tylko ziemniaczki postawię i tyle :-) miałam się wziąć za sprzątanie ale jakoś ochoty mi brak :sorry: co się dziwić taka pogoda że nawet na spacer nie ma jak wyjść :sorry: Kuba zrobił mega bałagan u siebie w pokoju a ja będę musiała potem sprzątać wszystkie zabawki :confused2: oj jak mi się nie chce ;-) idę zrobić sobie herbatkę i posiedzę chwilkę :-)

Beata, no widzę, że w końcu odpoczywasz :-). Nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie tylko ja mam lenia :-D, a z tymi butami to były cyrki :-D. W ogóle mam tak nie wymiarową nogę, że mam dziecięce :-D. Idę do makaronu zajrzeć, bo zapomniałam, że mi się gotuje :zawstydzona/y:

Fanta ty masz dziecięce a ja w normalnych rozmiarach mam problem,żeby kupić,bo takich wielkich to raczej nie produkują ...
Zwykle to 41-42 muszę brać :sorry::sorry::sorry:
Wpadłam do Was pomiędzy poprawianiem prezentacji na polski,szykowaniem obiadu,sprzątaniem i zabawą z Kubulcem. :-D:-D:-D:-D:-D
Oj dzieje się dzieje.
Młodemu angina mija .
Właśnie siedzi z nogami na stole w jadalni i gra na laptopie :sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy:

beata ja małego chciałam kłaść później tj nie o 10 tylko np. o 11-12 ale on sam mi tak zasypia troche sie nie dziwie jak wstaje np o 5.30:sorry: kiedyś mi chodził spać o 12 ale wstawał o 8
fanta ja to wogóle mam dziecinne hehe noszę 35-36:-D a do tego mam bardzo szczuplą stopę więc mam problem z doborem obuwia:tak:
dołączam sie do leniuszków:-D mi też nic sie nie chce robić a Bartek zrobił mi mega bałagan w pokoju
As fajnie że Kubie przechodzi

Wpadłam znów zajrzeć do Was ;-). Mój T wraz z teściem majstrują coś w łazience, kabina prysznicowa już przyjechała i w sobotę będzie stawiana. Już myślę gdzie by się tu ewakułować :-D żeby im nie przeszkadzać. Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze. Kubulec mój już śpi, dziś troszkę później poszedł spać, bo do reala pojechaliśmy i przed 21 wróciliśmy. Mam nadzieję, że chociaż jutro dłużej sobie pośpi.
As, fajnie, że Twój Kubuś już zdrowieje :tak:. Ale masz dużą stopę :szok:, to Ty wysoka babka jesteś? Jak Ci idą przygotowania do ustnej? Pochwal się jaki masz temat, bo ciekawa jestem :tak:.
Aguska, ja mam stopę 36 ewentualnie jak mnie cisną to 37 które bywają lekko za duże :-(. Więc tak jak pisałam stopę mam nie wymiarową :-D.
Lenka, małej inhalacje robisz?
Gimpelka, no tak forum oblegane więc nasze dzieciaczki się zmówiły i są wyjątkowo grzeczne :-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój temat to Miłość w literaturze i filmie .Przedstaw na dowolnych przykładach.:tak:
Wzięłam pod uwagę "Nad Niemnem" film i ksiązkę
"Romeo i Julię " film i książkę
"Szkice węglem"
I "Tylko mnie kochaj " film
Chciałam uchwycić różne aspekty miłości ;-)
Co z tego wyjdzie to się zobaczy
Kopytko mam tak jak pisałam 41-42 ,wysokość176 i waga 64 kg.
Jak mój mąż mówi:
Długa jak miesiąc ,chuda jak wypłata i z nogami jak kajaki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry