reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny troszke was tu jest może któraś z was zna sie na ramkach cyfrowych???
bardzo mi sie podobaja ale nie mam pojecia jak i co
znacie jakis dobry program w ktorym mozna takie rameczki wciskać na zdjecia
mam w sumie photoshopa ale za nic nie umiem sie nim poslugiwać

reklama
HEY DZIEWCZYNY

nosz krew mnie zalała jak to przeczytałam NIKITA to mu powiedz ze ma ci na papierku napisac oswiadczenie ze niechce ochrzcic i nie wyraza zgody na chrzciny w innym kosciele a ty juz z tym zrobidz co bedzie trzeba
JUSTUS ma racje daj mu popalic nagadaj mu ze to jest jego obowiazek zasrany ze niech sie nie dziwia ze wiara spada jak oni taki cyrk odprawiaja

ja tez bede miała problem bo chrzesna mojego małego ma 2 dzieci a nie jest po slubie
ale ja sobie wtedy z ksiedzem pogadam

KASIULA no niestety nie mam takiego czegos ja mam opcje ramek w telefonie

mały na hawajach
D:\MAGDUNIA\Dawidek\DSC00170.JPG

Załączniki

• DSC00170.JPG
    DSC00170.JPG
    51,7 KB · Wyświetleń: 64
Wrrrr! Jestem wściekła! Właśnie chciałam porobić przelewy przez internet i nie mogę się dostać na swoje konto bankowe. Zablokowało mi hasło dostępu! Kurcze! A jak mój szanowny małżonek coś pochrzanił w przeglądarce to go dziś osobiście oskalpuję! Teraz muszę dzwonić i je odlokowywać a płatności robić w banku! Kurde a jak ja mam wyjść z małym jak tu taki upał a Adam wraca po 17tej kiedy banki już nieczynne. Ja Go ZABIJĘ!!!!
nikita000 to mnie pocieszyłaś z tym chrztem, bo ja też nie mam kościelnego. Ale ja sobie pomyślałam, że skoro pannm z dzieckiem dają chrzest to dlaczego nie nam? Ja jezszce nie planuję chrzcin, dopiero za rok. Chcemy imprę zrobić u rodziców na działce bo tam chcemy chrzcić - u zakonnikow w Grotnikach. Oni FAKTYCZNIE - biorą "co łaska".
ALE JESTEM ZŁA!!!!!!!!!!!!!!

hej laseczki......qrcze jak czytam o ksiezach to mi cisnienie rosnie, obrzydliwi chciwi hipokryci, nosz w morde nic dziwnego ze ludzie nie chca chodzic do kosciola, skoro tak sie zachowuja.........my z chrztem mamy spokoj, bo jak mowilam jestesmy "wyznawcami szatana" hjihhihi ale jakbym byla iwerzaca i nie chcialby mi ksiadz fdac chrztu dla dziecka jakbym np. nie byla po koscielnym ooooo to bylby dym a i pewnie bym odpuscila i tez nieochrzcila dziecka, lapowek nie dawalam a ksiezom tym bardzij bym nie dala wrrrrrrrrrr :mad: :mad: :mad: :mad:

no wlasnie a ten skur.... liczyl ze ja mu wczoraj w lape dam menda jechana
to mu powiedzialam ze niechnieliczy na zadna kase wzamian bo na bezyne do nowego samochodu to go napewno stac

jezu jak ja ich niecierpie :mad: :mad: :mad: :mad: najwieksza mafia na swiecie
celibat tez dla ksiezy sobie wymyslili a 14 wieku wczesniej niebylo
wiadomo chodizlo o kase bo jak taki ksiadz umieral to wszystko szlo do zony i dzieci wiec co celibat wprowadzili i sie potem dziwia ze pedofile itp przeciez to jest nie zdrowe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dobra bo sie zapedzilam bo ja ich tak strasznei nie lubie

dobrze napisalas ze to mafia i o celibacie to tez prawda.........lajzy, niech ich szalg trafi, ja wogole jak widze tych kretynow w czarnych kieckach mam ochote latac z czosnkiem i kolkiem ;)

reklama
ach te koscioły jak mi odmowi chrzcin to mu taka jazde zrobie ze mnie popamieta az do komuni dziecka hihi

juz raz zrobiłam dym w kosciele ale przed bierzmowaniem jak mi powiedzial ze muj brat nie otrzyma bierzmowania to wszyscy dostali co  nie mieli dostac taka jestem wredna baba >:D

Do góry