reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!!

As gratuluję zdanego egzaminu!!!:tak:

Gimpelka zdrówka dla twojego Wojtusia, nie dziwie sie ze taki marudny jak nosek przytkany i jeszcze ta pogoda.... Hania też jakoś mniej je za to dużó częściej. A co do orderów to się z tobą 100% zgadzam:-D Pranie, sprzątanie, gotowanie i opieka nad dzieciakami jednocześnie raczej niewielu facetom wychodzi. Chociaz powiem szczerze ze na mojego narzekac nie mogę. Jak mieliśmy tylko Kasię i Michałka a ja jeździłam do pracy na zmiany to nie było mnie od 5 rano w domu. M. musiał sam dzieci obudzić , ubrać, nakarmić i porozwozić do przedszkola i niani. Potem odebrać, dać obiad i potem jeszcze kolację i wykąpać maluchyi sam położyć spać. Zwykle kiedy o 21 byłam w domu dzieci smacznie spaly za to dom wyglądał jak po przejściu tornada:-D:-D:-D

Natalia lila wiesz chyba cie troche rozumiam. moi teściowie mieszkają pod nami- czasem mam ich serdecznie dość... I marze o tym zeby ich w ogóle nie widywać:wściekła/y:...

Aguska no niestety dziedci wybierają sobie różne pory do wtawania, ale nie martw sie nocne pobudki z czasem mijają:-D. U nas nie jest źle. Hania odkąd 3 tyg skończyła to nie je w nocy. Zasypia o 20.30 i śpi do 5.30 potem cycus i spi jeszcze do 7.30. Najwczesniej kasia wstaje ale wie już że ma nikogo nie budzić wiec bawi się w swoim pokoju.

Lena super że Gaja ma sie już dobrze!!!!

Wczoraj mój mąż ja i Hania byliśmy z teściem na rybach, To dopiero jest relaks- posiedzieć tak sobie z wędką nad pięknym jeziorkiem, przy kumkających zabkach:-D:-D:tak: Odpoczynak od dzieciaków!!!!

Zyczę wszystkim miłej niedzieli :)

Witam. Wczoraj nie zajrzałam bo jakoś nie miałam kiedy
sorry2.gif
rano pojechaliśmy na żary, do domu wróciliśmy po 13 i od razu się wzięłam za sprzątanie i obiad, jeszcze Kuba nie spał
sorry2.gif
potem piaskownica, kąpiel, kolacja i usiadłam dopiero po 21.30
sorry2.gif
jeszcze M mnie kurzył wczoraj i tak się zdenerwowałam że przez pół dnia ryczałam, a wieczorem jak się uspokoiłam to oczywiście serce dało o sobie znać
no.gif
dobrze że dzisiaj poszedł do pracy i musiał wziąć k*** auto bo ma bardzo daleko, k*** przez las 15 minut drogi
mad.gif
lepiej dla niego jak jutro wróci do domu
mad.gif
my już po śniadanku i zaraz trzeba iść do kuchni, ale mi się nie chce jak nie wiem co
sorry2.gif
dzisiaj znowu ciepło ale za to chłodny wiatr wieje i jest inaczej, bo wczoraj to duchota była
yes2.gif
spokojnej niedzieli życzę
biggrin.gif
jeszcze potem zajrzę
biggrin.gif

Witajcie dziewczyny:)
pisalam tu z wami kiedys:p
pozniej nie bylam w stanie nadrobic tego co piszecie przeprowadzki inne sprawy na glowie i odpuscilam sobie.
teraz znow mam ciut czasu choc nie zawsze moze wsytarczyc mi na wszytsko.. mimo to na nowo sprobuje wdrozyc sie w temat.
Nadrobic oczywiscie nie jestem w stanie:)
Moze ktos skojarzyc wtedy pisalam pod nickiem daffi.

Witaj Daffi ;) :-)
As cieszymy się razem z Tobą! Gratuluję! Nareszcie wakacje.:-D
Bea czasem faceci potrafią dokuczyć.:confused2:

I u nas skwar.:tak:
Wieczorkiem idziemy na spotkanie ogniskowo - kiełbaskowe dzieci I komunijnych.:tak:
O i tak zleciał kolejny tydzień.:-)

yhh a ja znów zabiegana..
ale postaram się was nadrobić jak uśpię dziewczynki :-)
mam nadzieję że się uda bo mam 3 dni do nadrobienie hehe

aguska tylko wyczytałąm wcześńiej jak kładziesz spać dziecko..
a może by na południe przetrzymać dłużej tak do 12 ??
wtedy bedzie chodzić spać chwilę późńiej i późnije wstawac rano...??
co o tym myslisz?? moja chodzi spać o 12-13 i właśnie wstaje mi ok 7-8 dopiero :-)

reklama
Do góry