Oto jestem!
T zgrywa filmy z komputera na płyty a ja mam chwilkę czasu dla siebie <no raczej dla forum

>. Kuba już po kompieli i kolacji, leży w łóżeczku i sobie śpiewa radio gra. Normalnie boki zrywać. Oprócz robienia melodii aaaa, co jakiś czas krzyknie ta-dam

.
Aguska, jak masz jakieś stare zdjęcia i nowe, to wrzuć z chęcią obejrzymy

a najlepiej te z różnymi kolorami włosów.
As, biedna zamiast odpoczywać z tą chorą nogą, to tak latasz... Jak tam bucik się sprawuje? Też tak mam z tą wagą że jak przytyję to zaraz schudnę ale taka moja uroda ;-).
Gimpelka, no tak mężuś mój się wepchał, a może to ja jemu

. Jest taki fotogeniczny że zazwyczj robi krzywe miny, bo twierdzi że jemu już nic nie zaszkodzi

. Co do wagi, to są i takie co chcą być chyde i takie co chcą przytyć ;-), bez tego świat był by nudny he, he. Najlepsze jest, to że ja mogę jeść dosłownie wszystko i nic

. Łdne masz te swoje włoski i takie kręcone :-) pozazdrościć, ale tak jak piszesz jak się ma kręcone, to się chce mieć proste, jak się ma proste, to na odwrót

. Dobrze, że prostownice wymyślili. Co do grzywki, to ja całe życie ją miałam dopiero mój T mnie namówił żebym miała ją na ukos <nie dosłownie on, najpierw powiedział, to fryzjerce, a dopiero ona miała odwagę mi to zaproponować

>.
Chyba będę uciekała filmy oglądać. Spokojnego wieczorka życzę :-)