reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Pogoda w końcu jakaś normalna :tak: wczoraj rano padało ale po południu się fajnie cieplutko zrobiło więc spacerek zaliczony :-) w nocy znowu padało ale za to fajne powietrze się zrobiło :tak: M pojechał na służbę, będzie jutro a mi się spać coś chce :sorry2: dobrze że sobie posprzątałam już :tak: zupka na gazie więc wolne do południa :-)

reklama
Witam sie !!!

Beata u mnie też sie własnie zupka gotuje. Wróciliśmy przed chwilą z kościoła... Ty to masz z tą pracą M. on wiojskowym jest?? że ciągle 24h służby ma???

Anula u nas brakuje takich miejsc w których dzieci by sie dobrze bawiły. Dobrze chociaz że zoo mamy pod nosem...

Vikamcia ja też w ciąży bałam sie ogladac horrory:-D

Miłego popołudnia!!!

Witajcie Mamuski!:-)

Moj Junior obecnie bardzo powoli rośnie. Do roku smigal i nie nadazalam z ubrankami. teraz od pol roku praktycznie niezmienialam jemu garderoby. :-)
Nozka rosnie mu tak co 3-4 miechy, wiec praktycznie co kolejna pore roku. :-)
aguska - ja Ksawusiowi podaje smakowe mleko, bo naturalnego by nietknal. Wiec pewnie bym miala taki sam problem co Ty. No coz... nie zmusimy tych naszych dzieciakow do jedzenia i picia tego co dobre i zdrowe, a im nie smakuje. W koncu i nam doroslym sie wszystko pasuje w jadlospisie.:-)
Ksawek w zoo byl juz dwa razy. W Bygoszczy w Myslecinku o raz w gdańskim zoo. Powiem szczerze, ze atrakcja ta raczej byla dla rodzicow, niz dla juniora. Jeszcze nie jest zainteresowany ta forma wypoczynku.:-)
Ja rowniez w czasie ciazy nie lubilam ogladac horrorow, wolalam komedie. Jeszcze dzis pamietam jak w Sylwka, smialam sie ogladajac Epoke Lodowcowa 2.:-D

Wczoraj malego cos ukryzlo na powiece. Oczko bylo ok, ale jak dzisiaj wstalismy to maly oczka nie mogl otworzyc. Pojechalismy na dyzur do przychodni i dostal leki. Biedus... takie ma chore oczko. :-(
Viktoria - jak tam chrzesniak?
Beata - to Twoj malz dzisiaj swieto ma?! Dla niego i dla reszty zolnierzy zycze wszystkiego dobrego!;-)

Ostatnia edycja:
Beata widzę,że żona mundurowego ;-) u nas troche inny kolor munduru ;-)

A my właśnie wróciliśmy od tesciowej i sobie aż redsa właśnie otworzyłam i idę go wypić na plac co by ochłonąć troszke :wściekła/y:ile te wizyty mnie kosztują :wściekła/y:

Ewuniaf no wojskowy :sorry2: a służby ma tylko 24h :tak:
Asienka święto jak święto i tak w robocie siedzi :dry:
Anulaa współczuję że tak Cię męczą te wizyty :dry: mnie na szczęście teściowa bardzo rzadko odwiedza:tak:

Witam wieczorem :-) Kuba je kolację a mi się spać chce :sorry2: zaraz będzie film na tvn więc będzie co oglądać :-) jeść kolacji nie będę bo coś od wczoraj brzuch mnie boli, wypije sobie tylko herbatkę i chyba zjem galaretkę :-p do słodkiego mam słabość :zawstydzona/y: spokojnej nocki życzę :-)

Lena i jak w pracy?

Witam. Fajna pogoda się zapowiada:tak: rano pięknie pachniało lasem aż się chciało wyjść z domu :-) Kuba się bawi a ja zaraz muszę iść obiadek podszykować i głowę umyć :tak: muszę jeszcze kilka rzeczy wystawić na allegro żeby kilka groszy wpadło bo w tym miesiącu cienko z kasą jak nie wiem :-( M przyjedzie to wyślę go do sklepu bo ziemniaczki, sałatki mi się zachciało :-)

Witam i ja się.

Rano o 6 zawiozłam Łukasza w miejsce , skąd miał wyruszyć z kumplami do pracy. Jestem tak padnięta, że ledwo patrzę na oczy.:dry: Przekimałam się chwilkę , ale ktoś zapukał do drzwi.:dry: Nie otworzyłam. :-p
Mam dziś pełno spraw do załatwienia i dlatego zajrzę do was dopiero wieczorkiem. :tak:

Wczoraj byliśmy po raz pierwszy w tym roku nad zalewem , od nas jakieś 40 km.
Pierwszy raz byłam świadkiem jak ktoś się topi. Masakryczne przeżycie. :no:
Człowiek pewnie był po alkoholu, za daleko odpłynął, zaczął na dno iść. Żona ( była z dzieckiem) rzuciła mu koło ratunkowe dziecka , chłop wyślizgiwał się z niego...:baffled:
Krzyczała pomocy, topi się!:-(
Nikt z plażowiczów się nie ruszył.:no:
Każdy kto byczył się na plaży był po alkoholu. Mój się zerwał , ale zdążył wypić już ze szwagrem 0,5 i piwo :baffled::crazy:. Zatrzymałam go.:zawstydzona/y:
Dopiero jakiś młody chłopak z auta wyskoczył...
Uhh, nigdy więcej takich przeżyć.:no:

As wróciłaś cała i zdrowa?

reklama
a ja zła jestem bo u sąsiadki z dołu(tej wrenej)remont jaki robia i kuja i kuja wala stukaja a moje dziecko chce spać:wściekła/y: ale gdyby u nas coś sie działo to ona pierwsza byłaby na skarge że za głośno stukamy:wściekła/y:
miłego dnia

Do góry