reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry
Nocka koszmar..Jak nie jeden płakał i się żałił to drugi mnie wołał bo mu się koszmary sniły..Padam..A Fifi chyrla...A ja mu niemoge pomóc ;-( z nosa woda mu sie leje...

Witam;-)
Piękna słoneczna sobota nam sie szykuje:-D:tak:. Zaliczymy na pewno dziś rodzinnie spacerek!

Lena u nas prawie wszystkie dzieci znajomych na Nan-ie, pojedyncze dzieci na bebiku. Ja też Nan podawałam i nie słyszałam o jakiś problemach. Gerber jak miałam do wytestowania to specjalnie porównałam skład z Nan(ta sama firma robi) i niemal identyczny, także polecam te dwa mleka.

Lena 4 też nie ma w sklepach wiem bo mój pije
Ael mój Bartek miał silna alergie na jeden ze słoiczków i tam było jajko od tamtej pory nie dostawał jajka w ogóle do 1,5 roku około ale też tylko w czymś dopiero nie dawno dałam mu normalne gotowane jajo.mój wylądował w szpitalu na alergie ale to dłuższa historia;-):-(
mój ma alergie na cytrusy na pomidory też miał ale zaczęłam mu podawać produkty z pomidorami i ok czekam na świeże to zobaczymy;-)
no i ciekawe jak będzie z truskawkami...........
u nas pięknie słoneczko świeci ja popijam kawke ah czuć wiosne:tak:
Kasia pewnie małej przejdzie ten bunt jedzeniowy jak wyjda ząbki;-)cierpliwości;-)

co do Nan to mój też na nim był od 6 msc i jak skończył rok nadal je pił ale dostał alergii:dry:

witam z rańca!
Bodzia uuuuuuuu, zdróweczka bym codziennie życzyła, oby Ci tylko maluszek wyzdrowiał, a jak Ty sama? już lepiej?
Lolo w nowym łózeczku spał to może dlatego śnił koszmary?

a co do mleka to my wypróbowaliśmy i Bebiko i Gerbera(ze streetcomu) i Nestle i im dłużej starsza moja panna pia tym mniej mleko lubiła, a maluśkę przestawiłam na krowie mleko 2 tygodnie przed skończeniem roku (skończyło nam się mm a kasy brakło...) poszło łatwiutko i od tego czasu mała stała się mlekopijcem, do tego poprawił się jej apetyt, ale to może też coś innego spowodowało, każda mamusia jednak najlepiej wie czy dziecko jest gotowe na taką zmianę...

Witam .
przepraszam,że nie poczytam,ale dużo tego,a ja ledwo funkcjonuję :baffled::baffled::baffled:
kochane jestem już na najwyższych dopuszczalnych dawkach leków jakie można brać w domu(co 4 godziny) .:sorry2:
Efekt jest taki,że ok 10 minut po zażyciu wszystkich 3 leków zaczyna szaleć mi serducho,ręce się trzęsą,wszystko w środku po prostu skacze,mała jest bardzo pobudzona i kopie bardzo mocno i szybko.:baffled::baffled:
jak by tego było mało to jest mi wtedy bardzo gorąco i mam problemy z oddychaniem,boli mnie cała klatka piersiowa...
Niestety to nie koniec atrakcji bo kolejnym punktem sensacji polekowych są nudności i wymioty...masakra po prostu..:baffled::baffled::baffled:
Dla małej jednak wszystko zniosę i niech rosnie malutka na wielką pannę ,przecież wiadomo,że w brzuszku jej jest najlepiej.:tak::tak:

As a nie dostajesz jakiś dodatkowych leków niwelujących te kołatania?

Jeszcze żebyście chociaż z miesiąc wytrwali(chociaż lepiej oczywiście dwa) to już nie będzie tak źle. A wiesz jaka jest teraz orientacyjna waga małej?

As trzymaj sie;-)oby mała wytrzymała chociaż do 34tc-36tc:tak:;-)
A my sprzątaliśmy m umył okna w szoku byłam bo tak sam z siebie:szok: a ja z Bartusiem myliśmy szafki w kuchni:-)mały dzielnie mył swoja gąbeczka:-D
piękna pogoda aż chce sie żyć tylko troche wieje ale najważniejsze że jest słoneczko i bezchmurne niebo:tak:

reklama
As a nie dostajesz jakiś dodatkowych leków niwelujących te kołatania?

Jeszcze żebyście chociaż z miesiąc wytrwali(chociaż lepiej oczywiście dwa) to już nie będzie tak źle. A wiesz jaka jest teraz orientacyjna waga małej?
dostaję Isoptin na serce,ale on średnio dziala i na mnie i na małą.
Brałam go co 6 godzin ,a teraz mam brać normalnie z Fenoterolem i Scopolanem co 4 godziny.
Między innymi dlatego nie chcieli do domu puścić ,bo serduszko małej mocno szalało ,ale jak przestaje działać Fenoterol to i serduszko malutkiej się uspokaja czyli może troszkę odpocząć.
Stąd też to KTG robione 6 razy :baffled::baffled::baffled::baffled:
Mała wazy już ok 1500 gram ,ale wierciuch nie dał dokładnie się zważyć.:-D:-D:-D:-D

Do góry