reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Teraz mogę popisac. Noc była spoko tylko krotka bo synek wstal po 5. Chociaż kilka razy omało nie spadłam z łóżka bo odkad Szymon zachorował spi niespokojnie i mnie kopie kilka nocy wczesniej tak mnie kopnął w pierś ze myslałam że nie wyrobie i postanowiłam spac z brzega a meza położyłam w środek. No i zwaliliby mnie obaj:laugh2: Jak wykuruje małego to spróbuje ponownie odkładac go do łóżeczka może wreszcie sie przyzwyczi bo jakby nie było to w marcu eksmisja na 100%:-)

no u mnie super
najpierw słuchało sie przez słuchawki co słyszy dziecko w łonie matki
2-wchodziło sie na mega duze łuzeczko i przez okulary patrzało co dzidzia widzi do 4 tyg zycia-itp. ale nie bede wam pisac wszystkiego bo bedziecie wiedziały hihihihihihi

synek spi to powinnam posprzatac ale mi sie niechce odkurzone mam w sumie bo o 6 Szymon wyciągnął odkurzacz i nie było ratunku musiałam włączyc i wziac sie za sprzątanie; potem musiałam mu zmienic pampersa bo zawsze jak odkurzam lub kosimy trawe w ogrodzie to Szymon robi w pieluszkę chociaz zawsze wczesniej sadzam go na nocnik. To pewnie ze stesu a moze boi sie?

julia dziwne to z odkurzaczem....moze faktycznie sie boi:-( ,moje dziecko lubi odkurzacz a zwłaszcza kiedy raczkuje i moze ugrysc rure;-)

Dzien dobry, my tez sie witamy bezposrednio po bejbisiowym plywanku:tak: Bylo superowsko jak co tydzien, Erik zasuwal w wodzie jak maly piesek:-D a mamusia robila zdjatka, ze 100 ich pewnie bedzie:)). Maly mial taka radoche,ze nie wiem, a w szczegolnosci spodobala mu sie wielgasna konewka, ktora rodzic mial pochlapywac swoje dziecie. Po plywanku Erik zasnal jak nie wiem co, tak go tam pani instruktorka cwiczonkami wymeczyla. I bardzo dobrze, bo przynajmniej mamusia teraz ma troszeczke czasu by usiasc przed kompem:-)
Z tym odkurzaczem, to rzeczywiscie dziwne Julia, nasz maly az do niego "pieje" i bardzo kocha jak sie mu "suszy" pupke suszarka.:laugh2: :laugh2:

A ja mam problem ze zmiana pampersa bo za zadne skarby nie da sie mojego dziecka polozyc zeby zmienic i jest ogromny placz i wstaje a najgorsze jest jak zrobi kupe to dopiero wtedy mam problem.....

reklama
moze woli chodzic w obasiusianym :-)
a tak powaznie to z emi tez sie zaczyna klopocik wierzga jak szalona moze ze nieczy ale wygina sie na wsyztskie strony i ciezko jest zapiac nowego pampersa

Do góry