reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejka
co do listonosza to u mnie również problem mam
siedze w domu a ta zostawia mi awizo a ja z 2 dzieci musze w mega kolejkach stać
a okazuje się ze to zwykły list polecony.....raz na nią nagadałam to przynosiła do domu ale teraz znowu olała sprawe....:angry:

Hej dziewczyny ja mam śliczna pogode za oknem tylko troche chłodno póki co bo 15 stopni tylko
O 15 przyjeżdża do mnie rodzinka więc będzie wesoło
mały wstał punkt 7 tak jak przypuszczałam:-D
A w oóle to sie przed chwila zastanawiałam co dziś jest:eek:kurcze a to już sobota:laugh2:

krolcia udanej i spokojnej podróży;-)to kiedy wracasz?będziemy tęskniły....
Fanta u nas w miarę ale narazie z małym nie wychodzę bo za dużo mam roboty w domu a ten głupieje:baffled:energia go rozpiera :sorry: mógłby mi jej troche oddać:-D

Justa, ciekawe ogłoszenie ;-). Dużo chętnych?
Pogoda troszkę się poprawiła <bynajmniej już nie pada> i lecę z młodym na miasto.
Gdzie resztę wcięło czyżbyście miały ładną pogodę?
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki;)
Ja wczoraj upiekłam torta na zamówienie,myślę ze wyszedł ok:)
Moge polecic pisaki żelowe włoskiej frmy sa rewelacyjne jakby któraś chciała linka to pisac na PRV;)
PO zmianie pracy mam tyle czasu, że aż zaznaje co to jest "nuda":)
Jestem szczęśliwa bo w sierpniu jedziemy nad morze do Ustronia:)W sumie Ustronie-Kołobrzeg do mojej przyjaciólki z prawdziwego zdarzenia;)I będę tak leżała jak ten smerf:)
images

VENUS witaj:)Napisz cos więcej o sobie;)

Do góry