reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja też chyba zaraz pójde spać..chciałam film obejrzec ale nie dam rady..Lolo juz śpi ale Amelia i Fifi jeszcze nie a jutro w planach basen...

witam sie wieczornie

Ja mialam isc do piwnicy,,ale siora nas z mama na kawe zaprosila,,to nie pogardzilam,hee,,wszystko byle by nie sprztaam w piwnicy,,:-p

As sliczna ta twoja pielgrzymkowa niunia.....piekna...coreczka....haa do 8 nie bedzie ssała,,to dobreee:)))

mirelka pyzunia sliczna:)

beata ja nie mam fb...

fancia kawal drogi 150km...nie ma u mnie szczurow..wytrute....chyba????

aguska dobrze ze sie pusiek znalazl:)

asienka ja placilam 150zł.....a teraz to nie wiem,bo z 4 lata nie bylam,.,szok...

lena odsapnij...

krolcia super,ze udany wypad...

bodzia aguska odpoczywajcie-dobranocc

asienka super ze podwozie zdrowe..
a ja w sumie bylam u gina pod koniec lipca,,bo cos mnie brzuch bolal,ze masakra i robilam wsioo badania i gina tez mialam skeirowanie i tez okk bylo:))

hej dziewczynki:)
My dalej grzebiemy w pokoiku Gai:)
Więc czasu brak na cokolwiek!
Aga super ze znalazła sie zguba!
As szczerze to bym w zyciu nie dała tyle za wizyte bedac z Gaja w ciazy płaciłam 100zł ale i tak uważqałam ze to duzo, podziwiam Cię na pielgrzymkę z wózkiem, ale chyba sama nie szłaś co??
Wiesz 250 zł u tego profesora to naprawdę nie jest dużo.
To niestety jedyny lekarz ,który odważył się prowadzić moją skomplikowaną ciąże i powiedział ,że będzie dobrze ;-):tak::-):-)
I było dobrze ,bo przeżyłyśmy ,a mało osób nam tak mówiło...
U nas dużo gorszy lekarz (ordynator) pewnego szpitala bierze za taką samą wizytę 450 zł ,więc ja nie narzekałam tylko płaciłam:sorry::sorry:
Dzięi temu miałam zapewnione miejsce w państwowej klinice w każdej chwili i mogłam spać spokojnie .
Na hasło krwotok ,(którego dostałam w domu )mój profesor postawił w niedzielę cały ostry dyżur na nogi.
Jak dojechałam na Karową to wszyscy na mnie czekali ,potem szybko badanie i na oddział ,a papiery wypełniałam podłączona już pod leki blokujące na porodówce .;-):-):-)
Taka szybka reakcja pozwoliła nam obydwu przeżyć i do tego za 2 miesiace pobytu w klinice w super warunkach i pod niesamowitą opieką nie zapłaciłam już ani złotówki.:tak::tak::tak:
Na pielgrzymce była z Klauduśką tylko,ale ona w zasadzie szła z młodzieżą ,więc tak jak bym sama była :-D:-D:-D:-D

Mój lekarz jest znany w miescie i robi najlepsze USG.Prowadził mi Ksawka i zawsze moglam do niego dzwonić np. w razie choroby w ciazy itd.
Niezle Ci lekarze biorą w Wa-wie. Jak dla mnie masakra!Lecz oczywiscie zdroweczko najwazniejsze!

Witam z poranną kawą.;-)
Młody już w przedszkolu. Oj problem żeby wstać był:tak:! Tak się rozbestwił przez te kilka dni.:-D

250 zł to strasznie drogo, ale z drugiej strony jakbym miała zagrożoną ciążę i nikt jej nie chciał prowadzić to i 500 bym zapłaciła, żeby wszystko było ok.

reklama
Do góry