reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, my też mamy ceratkę ale młody tak się wierci w nocy, że ceratka i prześcieradło gdzieś w koncie lądują :-D;-).

mii chlopcy tak spią. a nawet potrafi przez sen wkopac sie miedzy poszewke a kołdre i np ta kołdre wykopac :) O tez z ceratką spał. na wszelki wypadek. I tesciowa ktoregoś dnia oddala mi przescieradło ceratowe :) bo jej za wąskie na łózko było. no teraz to szał. nic nie przecieknie :) tylko prtoblem z kołderką jak sie posiusia w nocy mlody. ale zdarza mu sie to rzadko na szczescie.

Klopsiki na obiadek mam :) i surówka z kapusty kiszonej :) mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D

reklama
fanta kaptur nie ustrzeże przed pajęczynami....które oplatają po twarzy:szok:
może kiedys marzenia o córuni sie spełnią:rofl2:

odnosnie herbatki to ide wode wstawic:-D

Renata, prześcieradło ceratowe, dobre jest powiadasz :-). Trza będzie się za nim rozejrzeć ;-). Ja dziś mam ryż, z kurczakiem i sosem chińskim :tak:.
Atfk, oj tam. W tamtym roku z parasolką po lesie chodziłam i nią torowałam sobie drogę :-D:-D. Mój T to prawie sikał ze śmiechu :confused2:. Niektóre marzenia są nie do spełnienia... ale mniejsza o to. Mam w zanadrzu jeszcze kilka innych marzeń takich bardziej realnych ;-)

fanta no nie wykluczam że spróbuje hihihi
amaliee nienawidzę...to łagodne słowo heheh dogadałabym sie z Tobą w tej kwestii!!ja tez od dzieciństwa cierpię na pająko-wstręto-traumę:-D:szok:

ehh zmykam pobawić sie z Kaja bo mnie woła!trzeba wykorzystać wolne od szkoły przedpołudnie
pozdrawiam i mega miłego weekendu życzę!!
w poniedziałek zajrzę tradycyjnie z rana bo przez weekend to raczej nie!
dziś po południu Fifi ma dentystę i musimy jakies zakupy zrobić wiec zleci!
raz jeszcze pozdrawiam!!

Co do prześcieradła z ceratka to też takowe zakupie ale kosztuje bo byłam i patrzyłam 24,50 a takich to ja bym musiała ze 3 mieć w razie wpadek więc na razie sama ceratke podkładam i póki co działa:-Da prześcieradło można zmienić:tak:
co do pająków to ja też ich nienawidzę przez pewien okres normalnie czułam jakbym miała arachnofobie!!!:-D:szok:ale troche mi przeszło gdy urodziłam Bartka bo w mieszkaniu był pająk i ja kiedyś w życiu bym go nie zabiła bo nawet sie tego przydzę ale bałam sie o Bartka i już potrafie zabić pająka:-D:-D:-Dale jak Ł jest w domu to on to robi;-)i musi mi pokazać zwłoki żebym wiedziała że na pewno nie żyje:-p:-Dtakie moje zrycie
Fanta z parasolka:-D:-D:-D:-Ddobra jesteś:-D:-D:-Dkurcze aż sobie to wyobraziłam jak nią machasz:-D:-D:-D

He he cóż za sposoby na pajęczynki:-D. Ja też jak łażę po lesie to z kijem i macham jak kropidłem przed sobą. Jak się trafi jakiś pajączek to cieżki jego los:-p. Nie lubię tego robactwa, ale żebym się jakoś bała...nieeeeeee.

Prześcieradła ceratkowe fajne. Ja stosowałam u babci, jak była obłożnie chora i w pieluchach już. Taniej wychodzi kupić duże i pociąć na dwa albo trzy kawałki. Bo to można spokojnie ciąć, a u malucha to w zasadzie pas plecki-dupka potrzebny :tak: e he. Ceratka i u nas non stop zjeżdżała. Raz spałam z Matim na tym jak był chory i się nie dziwię, że dzieciaki to skopują:no:.
Kupiłam wtedy podkłady seni
2335626_1239640538_d.jpg
. Jak nie zasikał to był na kolejne noce, jak zmoczył, to kładłam kolejny. Wpadki zdarzały się tak rzadko, że stwierdziłam, że kupno prześcieradełka mija się z celem. Ponieważ niektóre można prać w 90 stopniach, to można też sprawdzić czy używanych nie ma w sprzedaży.

Krolcia, mi koleżanka kiedyś przyniosła podobne podkłady <tylko zielone> ze szpitala, bo pielęgniarką jest i jeszcze mam kilka. Ale i tak młody je z pod tyłka wywleka i tak :dry:. Też się pająków jakoś nie boję ale brzydzę się tych pajęczyn i tych wielgachnych odwłoków :-D.
Aguska, ot cała ja :-p. Dobre masz "zrycie" :-D:-D. Zbrodnia musi być udowodniona ;-):rofl2:.
Dobra moje kochane lecę. Wczoraj T kupił 5kg marchwi w realu w worku za 2,59 i sobie muszę pokroić i pomrozić. Do tego na bóstwo się zacznę robić, bo planuję fajny wieczór z mężusiem :-D:-D;-).
Miłego dnia!
Jak znajdę chwilkę, to zajrzę ;-)

reklama
Do góry