reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka!
Wpadam się przywitać z kubkiem kawy.
Dziś za oknem mam aż 2 stopnie. Do spółdzielni muszę zadzwonić i się dowiedzieć kiedy przyjdą spisać te podzielniki ciepła i włączą ogrzewanie :dry:.
Wczoraj wpadła do mnie długo nie widziana koleżanka ze swoim młodym i troszkę posiedziałyśmy. W szoku jestem jak przedszkole pozytywnie zmieniło jej syna :tak:. Samodzielny, wygadany no i najważniejsze wygrzeczniał :-p:-D:-D.
Atfk, jak miałam długie włosy to myłam co dwa dni <strasznie mi się grzywka przetłuszczała :dry:>. Teraz myję co 3 dni i włosy mi się mniej przetłuszczają, są krótsze i grzywka rzadziutka :-D;-). Obraził się? :szok: no masz, zima za pasem, a ten chce bez kurtki ganiać.
Bodzia, dobrze, że mały zdrowieje :tak:.
Aguska, daj znać po wizycie co tam w trawie piszczy ;-)
Krolcia, a u mnie słoneczko świeci ale i szron na autach :confused2:
Koralikowa, oby dzisiejszy dzień był lepszy :tak:

aguska mówisz,że to deprecha???jakis sposób na pogonienie? hmmm chyba muszę jakiegos winiacza kupić i sie rozluźnić ;-) wieczorem!!
Filip zaszalał rano- obrazil sie i półsłówkami mi odpowiadał:-D:-D:-D hihihi foch na całego

fanta ja dziś ide tylko po skierowanie na badania jutro na badania a pojutrze jak dobrze pójdzie z wynikami i wtedy dopiero będę wiedzieć co i jak:tak:wam jeszcze nie grzeją?
atfk no wyobrażam sobie focha:-Dhmm winko powiadasz?ja ostatnio się spiłam więc alkoholu nie ruszam:-Dja uwielbiam słodycze więc może coś dobrego na wieczór wszamam:-D

fanta to jest nieludzkie przy takich temperaturze na zewnatrz:szok::szok::szok: ja bym dym zrobiła!!ehh chyba ze macie dobrze ocieplony budynek i w domu znosnie ... ja zmarzluch wiec na sama mysl mi zimno:cool2:
aguska słodycze...mmmm jak dobre to i ja sie skusze nieraz:-D
chyba orzechowca zrobie na weekend bo orzeszków przywiozłam od mamy:-D

Aguska, rury są letnie <w dużym pokoju mam przy ścianie 2 rury>. Jak odkręciłam ogrzewanie ostatnio, to tylko słychać jak woda wpłynęła i grzejnik nawet nie załapał temperatury tych rur :no:. Muszę dzwonić i się dowiadywać co i jak. Aż się wkurzyłam, bo żadnej informacji na tablicy nie ma czy będą chodzić czy nie. Tylko wisi, że będą wodę napełniać 30.X. Taką spółdzielnię to o kant dup* rozbić. Zresztą prezes jak nie dostanie zjeb*i z góry na dół to nie rozumie :crazy:.
Atfk, no ocieplony ten nasz wieżowiec. W domu mam 18 stopni, nie wiem czy napisać że tylko czy aż :-D. Dogrzewamy się farelką tylko ileż można dry:.

To prześlij mi kawałek gołębiem:-Dja nic nie robie z orzechami bo mój Bartek jest prawdopodobnie na nie uczulony i jakoś nie chce mi sie tego sprawdzać zobaczymy może na testach wyjdzie

Fanta no fakt zrób dym bo u was nie dosć że zawsze zimniej to jeszcze ogrzewania wam nie włączyli no chore!!!!!mi od 1 października już włączyli

aguska przesle:rofl2:!!nie ma problema:rofl2::rofl2::rofl2:!!
mój Filip tez jest na orzechy i wszelkie pochodne uczulony- jak był mniejszy to nawet podejrzewali atopowe zapalenie skóry i sie troche namęczyliśmy zeby skóre doprowadzić do porzadku :eek:!!teraz juz wyrósł choc jak przesadzi z serkami czy czekoladą albo orzechami to wysypuje go i sie drapie:sorry:

fanta to faktycznie prezez zasługuje na.....:wściekła/y:
18 stopni???:szok: ja bym w kocu chodziła po domu :-D

Atfk, nie bez przesady w kocu nie chodzę jeszcze :-D.
Aguska, u teściów też niedawni chodzili i spisywali podzielniki, a dwa dni później włączyli ogrzewanie. Jak z kimś rozmawiam, to się dziwią, że tak mamy.
Atfk, jak byłam w spółdzielni po raz pierwszy, to mi szczęka opadła, bo prezes się 20 lat na stołku trzyma, spółdzielnia w drugim końcu miasta <na skolwinie> i jeszcze znajduje się w bloku tak jak by w mieszkaniu 3 pokojowym. Śmiech na sali :cool:. Jeden pokój prezesa, jeden sekretarki <która nie umie podań napisać>, a ten ostatni to swojego rodzaju poczekalnia i magazyn :laugh2::rofl2:.
Młody ogląda "niedźwiedzia w dużym niebieskim domku" więc mam spokój, ogarnę co muszę i zajrzę do Was w wolnej chwili :tak:.
Miłego dnia!

reklama
atfk mój też miał niby alergie na mleko i przetwory na soje cytrusy orzechy kabaczek cukinia i swojego czasu na jajka.oczywiście wszystkie sztuczne barwniki kakoitp
wyrósł ale znowu mu wyskoczyła suchość na nodze chyba za dużo serków albo czekolady:sorry:my w sobote wszystkiego sie dowiemy mam nadzieje bo nadal kaszle:sorry:

Do góry