reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
noo obrobiłam sie niemal!
obiad podszykowany ale dzis szkraby wracają koło 15 wiec jeszcze troche czasu;-)

as jaka ona cudna!!a jej fryzura zwala z nóg:-D:-D:-D

Fanta ja bym chyba zrugala jak psa tą spoldzielnie.

Ja sobie sama musze palic w piecu. ale wiem przynajmniej ze skoro mam zimno z wlasnej winy..a nie bo jakis patafian coś tam twierdzi. a zresztą. sezon grzewczy od 15 pazdziernika jest. wiec od wczoraj :)

hej;-)
Dopiero mam czas usiasc na bb, wczoraj po 14 umylam okna bo byla piekna pogoda a dzis robilam wielkie pranie, upralam 3 duze koce, posciel i to co sie nazbieralo od soboty. Pozniej posprzatalam w szfkach kuchennych. Jutro w pokoju ukladanie w szafkach
Aguska, oby do mnie deszcz nie przyszedl bo sie wciekne i bede znowu myla okna, trafia mnie cos gdy sa brudne po deszczu.
Fanta, kurcze bez przesady tak ciezko im spisac wczesniej:eek:my kiedys wynajmowalismy mieszkanie ale to za czasow studiow i tam tez byly te mierniki ale szybciej palili. U nas grzeja 2 tydzien. U nas w tym roku ocieplili blok wiec nawet cieplo, ja przykrecam grzejniki otwieram okna a Ł odkreca na maxa, wytrzymac sie nie da. Gdy zasnie ja znowu przykrecam i wietrze:-D
Atfk, doszla paczka?
As boska fryzura:-Dmoj nadal lysy ale on od urodzenia, dopiero pojawia sie meszek

Fanta pogieło ich!!!
A ja przepalam od sobotyi tyle;-) Ciepło mam :-p I tyle co dla dzieci,żeby złamać powietrze.
Fifi śpi od 16:szok: Przebrałam go na spaniu,zmieniłam pieluche i śpi dalej...Ale myśle, że to ten olbas. Skropiłam szmatke i od razu lepiej oddycha. No i odsypia ;-)

hejjjjjjjj

Ja dopiero w domu od pol godzinki...

W pracy do 15,,potem migiem po małego,ppotem na angielski, oc ząłatwic..i wreszcie w domu..
Dziisiaj mialam happening na temat marnowania zywnosci,,bylismy z klasa i szkola w miescie z transparentami,instrumentami itp itd...szlismy korowodem tyle.ze moje nogi maja dosc..

Normalnie wczoraj zapierdziel i 3h dluzej, dzisiaj tez i 4h dluzej w pracy-mam dosc..a w piatek rada..:crazy:..nie pociagne chyba..echh

fancia no dzisiaj jeszcze gorzej...
atfk wow bez kurtki,mi w kurtce zimno....
fancia ja nawet jak jest 21 czy 24 jest mi zimkoo....hyhh.
renia no kiedy tez palilam w piecu,,zima to byla dla mnie tragedia,bo mialam chate na poddaszu i nieocieplona,jak wracalam z mlodym z pracy on z przedszkola,to bylo 4 stopnie:szok:..i to bylo nie do wytrzymania i zanim napalilam i sie nagrzalo,,to rekawiczki piekarnik na maksa otwarty..tragedia...nie milo to wspomminam..plus woda zamarzala co chwwila...grrr..jak fajnie w bloku mieszkac..
as swietnie mala sie bawi,juz siedzenie ma super..coraz lepiej,,zaraz ci na nogi wstanie nim sie obejrzysz..

My w tym roku piecyka nie wynosiliśmy. :no: Mamy taką kozę.Przepalałam zawsze wieczorami, nawet latem, gdy dzieci się kąpały. :sorry: My raczej z cieplno-lubnych, po domu chodzimy w krótkich rękawkach. :sorry: A od miesiąca , albo i ponad, palę rano, gdy starszaki szykują się do szkoły i tak się tli do wieczora. :tak:

Kurcze pada, juz po moich czystych oknach:wściekła/y:
Justa my tez w krotkich rekawkach i koszulkach, maly tylko w cienkim body czasami koszlulce i rajstopach albo cienkich spodniach

reklama
Do góry