reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heja. Krolcia najlepszego.

Joanna73 a co dolega twojemu synowi ze mu o terapie sie starasz??

Blam z F dziś u psychologa. nastepna wizyta z 25-go na 31 -go przeniesiona, bo w nast czwartek moj pierwszak ma slubowanie :)

rano tak zimno bylo ze myslalm ze zwariuje z zimna na przystanku. a teraz tak slonce grzeje ze gotowa bylam sie rozebrac do golego, pot po tylku plynął a do domu trza bylo autobusem dotrzec.

spac mi sie chce..

Joasiu miło, że do nas zajrzałaś. Biedna ty, zawsze kłody pod nogami. :-(
I ja jakaś senna się zrobiłam. Przejadłam się pyzami i leń mnie dopadł.:sorry:
Mężuś pojechał na grzybki , przedwczoraj tak cały dzień lało, wczoraj i dziś ciepło... może co tam znajdzie jadalnego. ;-)
Karolcia jak wszyscy , to wszyscy , babcia też. ;-) NAJLEPSZEGO KOCHANA!

Wpadam dopiero co weszliśmy do domu i zaraz szykuje obiad
Z małym poszliśmy na spacerek w drodze powrotnej najpierw na huśtawki a potem jeszcze pobiegał i pobawił sie chwile z chłopcem:-)
Pani w przedszkolu powiedziała że mimo łobuzowania bo Bartek jest do tego pierwszy to świetnie sobie radzi jest bardzo komunikatywny ma już swoja grupkę:-D

hejoo
ja wrocilam po 16....potem znajoma byla po dziecko,bo jej z przedszkola odbieralam...i dopiero poszla,wiec ejstem..
A jutro wogole dlugo mam,,bo rada,,bleeeeeeeeeeeee

asienka oj bidulek,,oby mu przeszlo..ojj biedny,,masz cos na anty tzn osłonowe??

krolcia do wtorku ma byc tak ładnie...

atfk mi tez,,mam dorosty megaaaaa....tragedia...

krolcia sto latttttttttttttt

Renia slubowaie nono uczniak pełna para bedzie...

Melduje że żyje.
Sorki że mnie ostatnio tak mało,
ale doba jest dla mnie stanowczo za krótka,
szczególnie teraz kiedy mam nocki.

U nas ok.
chłopaki zdrowi,a to najważniejsze.
Dziś na szczęście ostatnia nocka.

Nie wyrabiam ,5 dni wycięte z życiorysu,masakra.
Do tego strzelił mi nadgarstek,co kiedyś miałam potłuczony,
i ledwo ciągnę,tak boli.
Na zwolnienie nie mogę iść bo mam umowę do końca listopada.
A teraz stoją pod znakiem zapytania wszystkie umowy,więc strach.
Do czego to doszło że się człowiek boi iść na zwolnienie,i dbać o zdrowie.
Postaram się zajrzeć jak tylko będę miała weekend wolny.

Miłej i spokojnej nocy Wam życzę laseczki.

Dzień doberek.;-)
Jak mi się wstać nie chciało! Dobrze, ze jutro nie trzeba się zrywać na dźwięk budzika.

Asiulka współczuję bólu, i nocek, bo ja mam wrażenie, ze nocna zmiana to wyrwanie do innego życia. W nocy pracujesz w dzień odsypiasz i zero możliwości sensownego spędzenia czasu.

Jeny, ten październik to taki trudny miesiąc w tym roku. Niech się szybko skończy już, kasa na koncie w zastraszającym tempie topnieje a jeszcze tyle dni zostało....:-(

reklama
Bry!
Kawkę sobie siorbię i delektuję się myślą, że dziś piątek. Jutro lecę na zajęcia. Kicha straszna bo mam od 8 do 18 :dry:. Ale za to w niedzielę sobie pośpię bo mam na 10 :-):tak:. T we wtorek wziął sobie wolne, bo ja do lekarza lecę i muszę pozałatwiać kilka rzeczy w przychodni. Więc we wtorek mnie nie będzie. Ale za to potem sobie odpocznę, bo mam zamiar go wykorzystać i do garów zagonić :-D:-D.
Krolcia, mi też było dziś jakoś ciężko wstać. Ale powiem Ci, że pogodę mam śliczną :tak: :-).
Aguska, co tak wpadasz i wypadasz? Bartek ma grupkę? :-D:-D:-D mały bandzior Ci rośnie :-D:-D;-):-p.
Koralikowa, spokojnego dnia i oby rada szybko zleciała :tak:
Asulka, współczuję. No cóż jak mus to mus. Dzielna bądź i zaciskaj zęby, a potem jak już będziesz wiedziała co i jak to na zwolnienie, żeby chociaż odpocząć. Nie nadwyrężaj się i kuruj ten nieszczęsny nadgarstek :tak:
Justa, co Cię tak mało? Zaganiana jesteś czy coś tworzysz?

Do góry