reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta -4:szok::szok::szok:
no to my mamy hawaje...+3:happy2:
tez kawke zrobie chyba...ale mam lenia:-D
foto zgrywam bo wczoraj kuzynka była ze swoja corcia i sesje jesienną walnęłyśmy...

reklama
ja rano miałam +2:dry: normalnie szał!!!a teraz mam aż 5:szok:
Fanta ty to zawsze masz zimniej:-Dale wczoraj u was bylo cieplej bo oglądałam na tvn 24 z rana pokazywali Szczecin i mieliście 6 czy 8 a ja miałam za oknem 5:-Dnasze małe szczoszki:-p:-Dja musze zaraz pranie nastawić
atfk kurcze co za nie poważny lekarz skoro dziecko na prawdę płakało to chyba znak że coś sie tam dzieje!!!!może nadwyrężył sobie na w-f tę rękę?a z dyktanda 3 to jeszcze nie tak źle;-)
krolcia oj politycy maja nas tak na prawdę gęboko nie obchodzi ich nasze dobro tylko żeby im sie lepiej żyło:dry:

mały w przedszkolu mam nadzieje że będzie grzeczny ...nagadałam mu przed wejściem na sale:-Dno zobaczymy szkoda że mnie nie będzie przy nim na pasowaniu:-( ale cóż jakoś to przeżyje mam nadzieje że mu fajne fotki strzela:tak:
u nas w przedszkolu nie ma takiej dużej auli sa małe sale tylko więc sie nie dziwie że rodziców nie zaproszono w końcu byśmy zasłaniali dzieci tylko

Aga nie będziesz na pasowaniu:confused:???? To nie wiem po co to...dzieciak i tak zaraz zapomni a pasowanie to taka sama inna atrakcja jak grupowe tańce czy gimnastyka. Bez sensu.

U nas też małe salki a rodzice zostali zaproszeni i dzieci przedstawienie zrobiły...takie króciutkie i piosenkę śpiewały "my jesteśmy krasnoludki":-D Wyszli w takich czerwonych czapach z krepy:-D i wielkich kokardach przypiętych do bluzki:-D, słodziaki takie szkraby he he he he

Fanta ja cały czas mówię, że teraz to bliźnięta będą he he co by tatuaże symetrycznie można było mi dorobić :-Dhi hi hi

aguska daj spokój z tymi lekarzami!
na pewno Filip nie ściemniał-bo on nie z takich i płakał jak bóbr!
jakby sie wygłupiał czy cos...a on siedział i rysował:dry:-mam nadzieje ze to jakiś jednorazowy wyskok!

no dziwne z tym pasowaniem bez rodziców...przecież to dla dzieciaczków ważne:sorry2:

No niestety u nas rodziców nie zaprosili a szkoda ale w sumie te maluchy z Bartka grupy to takie mało rozgarnięte bo przecież jeszcze 3 lat nie maja to pewnie wszystkie dadzą popalić:-Di przecież nie wszystkie mówia więc nasza grupa na pewno nic nie przedstawiłaby
troche bezsensu ale co zrobić?mam nadzieje że chociaż fotki ładne zrobia:tak:
ja jakoś to przeżyję choć przyznam sie że mi tak troche smutno...ale jeszcze tyle imprez przed nami :-D:tak:

słonko świeci ale wieje i zimno
ja już przyszykowałam do obiadu zaraz jeszcze do sklepu wyjde,pranko powieszone ogarnięte w domku więc luz:-)

aguska pewnie że tyle przed Tobą...jak juz bedzie w starszych grupach...to będzie czadowe,takie występy zapamiętuje sie do końca życia

ja tez zupke własnie ugotowałam,tylko makaron jeszcze
zmywara wyprała wiec jeszce tylko odkurze i bedzie ok
no i to nieszczesne prasowanie mnie woła:szok:

zmykam...moze sie za nie wezmę!!
miłego weekendu jakby co!!

Ostatnia edycja:
Siedzę i czekam aż się ociepli :-D:-D, póki co za oknem +2 ;-).
Za godzinę bez względu na wszystko i mimo mega lenia lecę w końcu coś na obiad kupić.
Atfk, hawaje? :-D:-D to podziel się trochę słonkiem ;-).
Aguska, wczoraj było nawet nawet tylko padało cały dzień :dry:. Szkoda, że tak wyszło z tym pasowaniem... ale co zrobić jak sale małe.
Krolcia, :-D:-D co dzieciątko to tatuaż :-p ciekawie ;-), a teraz wyobraź sobie babkę która ma np.16-cioro dzieci <była taka w stanach, a może ona 18cioro ich miała :confused: nie pamiętam..> i ma ich podobizny wytatuowane na ciele :-D:-D:-D. Kobieta fresk :-p:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::rolleyes:.
kurczę i się nasiedziałam.... zmywarka pika trza opróżnić bestię :-D

Jestem,maly padl o 5.30 wtal o 7 i szaleje w najlepsze.Wieksze zakupy na weekend zrobione.
Fanta Aguska dobrze ze jeszcze ktos ma takie zdanie jak ja;-)ja kiedy marzylam o 2 ale po rozmowie z Ł doszlimy do wniosku ze nie ma mowy, z reszta on powtarza ze oszalaby z kolejnym tak podlym dzieckiem:-D
Atfk, co za lekarz:wściekła/y: moja siotra kiedys nie mogla ruszyc reka lezala w Chelmie w zpitalu 2 tyg a lekarka wmawiala ze symuluje byla moze w 2-3 klasie, mama przeniola ja do szpitala w Lublinie i jak sie okazalo zdarzyla w ostatniej chwili bo po szczepieniu w lewa reke dotala zakazenia przez to ruszac nie mogla i szlo do serca, podbno jezcze ze 2 dni i doszlo by do najgoszego...
Aguska szkoda ze nie zaprosili rodzicow ale jeszcze bedzie mnotwo takich imprez;-)
Fanta u nas niby 7 stopni, bylam dzis na zakupach w cienkim plaszczyku i sweterku nawet nie zmarzlam;-)tylko w uszy zimno bo wieje strasznie
Kupilam malemu rekawiczki z 5 palcami bo z jednym gdy mu wkladalam padal w szal a tych nie da zmierzyc

Fanta no nie jakiś wielki tatuaż, tylko ja mam imiona chłopaków na nadgarstkach wytatuowane:tak:, jakby mnie się trzecie trafiło to tatuaże będą jakieś takie niesymetryczne:dry:, na jednej ręce dwa imiona a drugiej jedno? To jak już, to urodzić bliźnięta i problem z głowy nie?!:-D

reklama
krolcia:-D:-D:-D to Bartkowi powiedz że jak już coś to niech majstruje bliźniaczki:-p:-D
no właśnie dziewczyny przede mna jeszcze dużo miłych niespodzianek tak jak i was:tak:;-)
anula:szok: jeny co za lekarze!!!!!
fanta to masz ciepełko:-Dubierz sie ciepło żebyś nie zmarzła;-) u nas słonko świeci ale przez zimny wiatr wydaje sie o wiele zimniej a mam 7 stopni

ja zaraz włączam ostry dyżur bo ostatnio coś zaczełam oglądać a potem po małego jade no i kawka zaparzona to trzeba wypić:tak::-)

Do góry