reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na chwilę zostawiłam mojego małego w pokoju i jak wróciłam to jadł ziemię z doniczki:szok::eek::baffled::dry::wściekła/y:. Teraz siedzi w kojcu i nie ma zmiłuj, łobuz jeden:-D.

reklama
a mi sie przypomniało jak byłam z Mają w takim dużym sklepie i wyciagnęłam ją z wózka żeby sobie pochodziła, a sama sobie oglądałam, nagle patrze małej wypadł chrupek, a ona położyła sie i buźką tego chrupka z podłogi :-D

Ha, to my z Karoliną też mieliśmy fajną przygodę, jak byliśmy w zoo, chyba we Wrocławiu. Tam był taki ogrodzony placyk, na którym chodziły luzem kozy z małymi kózkami i można było tam wejść. Na ziemi pełno było chrupek kukurydzianych. Moja Karolcia (wtedy ok.2-letnia) podniosła chrupkę i my myśleliśmy, że da kózce, a ona myk do swojej buzi:-D:-D:-D. Ale mieliśmy ubaw:laugh2::laugh2::laugh2:.

Fajne pomysły czasem maja te nasze dzieciaki :tak: :-D

Mojej niuni nie wiadomo kiedy ząbek nowy sie wybił ,to już dziewiąty :tak: :tak: ,jakos tak przypadkiem ,jak sie wydurniałyśmy to mi sie pokazał ,ale teraz to trzonowy juz całkiem spory jest,fajnie w końcu bedzie miała czym gryśc ,bo narazie to grubsze rzeczy gryzie przednimi zebami ,nawet fistaszka pogryzie:-D

my dzis tez zaliczylismy spacerek 3.5h....było bardzo ciepło teraz mały drzemie
Noelia dajcie z 2 zabki........bo u nas to 0,:-( ja niewiem kiedy mu wyjdzie chociaz z jeden,jak pojde na szczepienie po roczku to zapytam pediatre co robic bo to jest dziwne;-)

reklama
Brenda - strasznie długie te wasze spacery:szok:. Mój by mi nie dał tyle chodzić - zazwyczaj wytrzymuje godzinę, potem zaczyna się kręcić i jęczeć, a potem to już jest ryk:-p.
U nas już trzy ząbki, a szykują się następne:tak:.

Do góry