reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Emi mówi po naszemu coraz więcej ,duzo też rozumie ,ale jednocześnie zaczeła duzo mówic po swojemu ,wiecie jakie to dziwne i śmieszne jest:-D :-D ,mówi cos do mnie po swojemu ,kiwa przy tym głową ,jakby ze mną na ważny temat dyskutowała :eek: :-D :-D ,normalnie polewka taka ze szok,ostatnio tez więcej się skarży ,jak jest niezadowolona i tez tak po swojemu nadaje jednocześnie płacząc ,strasznie mnie to śmieszy :-) ach te dzieci ,już nie moge sie doczekać ,aż zacznie zadawać pytania:tak:

Dziewczyny ale sie usmalam z waszych postow :-D

Ciesze sie ze Was znalazlam.

Noelia moj maz tez nocke odsypia.Corcia tez tnie komarka, a mamusia szalej na kompiku.Kawka z boku paruje uroczo :-D ahhmmm....Slodkie lenistwo.

Wprawdzie gora prasownia lezy, ale pomyslalam, ze poczekam, az wyschnie to co jeszcze wisi na suszarce, zeby dwa razy nie prasowac hehehe :-)

Noelia mamy corcie w podobyn wieku.I wiem co masz na mysli jesli chodzi o te gadki maluchow.A poza tym moja Julcia mowi jeszcze po angielsku i najlepsze jest gdy oglada bajki i powtarza te angielskie slowa.Akcent ma lepszy niz ja :szok: hehe...

Iwonek fajnie że piszesz z nami,powied jk ci się żyje w UK ,chodzisz tam do pracy.

A dzieciaki ponoć szybko jezyki obce łapią ,to świetna sprawa jest :-) tak wyjechać i samoistnie się dziecko języka uczy:tak:

reklama
Twoja córcia jeszcze ciut i dwa latka będzie obchodzić:-)

narobiłaś apetytu ta kawą ,ja teraz obiad robię ,w miedzyczase tutaj siedzę ,kawusia zaraz będzie a prasować ja niecierpię i prawie tego nie robie:no: :baffled:

Do góry