reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie, ja się nie odchudzam :-D. Mam dietę ze względu na leki które biorę <warzywa, owoce, 5 posiłków dziennie, regularne jedzenie :tak:>. Moje odżywianie wołało przez poprzednie dwa miesiące o pomstę do nieba, gotowałam małemu, a sama wcinałam zupkę chińską albo kanapkę :tak:, a ćwiczyć zaczęłam dla formy :tak:, bo wiadomo człowiek zimą tak się nie rusza, na aerobik kasy nie mam więc w domu z młodym szalejemy :-D. Przysiady, brzuszki, pajacyki ect. ;-). On się porusza i ja. Zresztą ruch to zdrowiem tylko też nie za dużo :-D:-D;-)

reklama
Ameliee, kochana nie poprawny link ;-). Tu wklejam poprawny:
www.naszerecenzje.wordpress.com/2013/02/15/pierwszy-konkurs-urodzinowy
wystarczy skopiować :-)
Lecę małego zagonić do spania :tak:.
Zajrzę przy pierwszej nadarzającej się sposobności.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hej

powrcoialm...sie najezdzilam,,tu i tam...

ze co ja komu????

Fancia hyh glosno mowisz i wyraznie:-p

amaliee no wspolczuje z kieckami i z tym nerwem na znajomych,dostalas te kosmetyki,masz lepszy humorek??
aa na pierwszy taniec.,,,,hmm...mi sie podoba Wielka milosc Krajewskiego,,ale to obite juz...

A u mnie snieg i snieg i minus 1,,sypie,wieje,,grrrrrrrrrrrrrr

wiola to super,bo mlody bedzie od brata starszego duzo sie uczyl:)

jaaaa aguska no bym jaa:angry:

Uff dzieciory me śpią, chwila wytchnienia :tak:.

Fanta, taka skakanka to dobra sprawa :):)

Amaliee, ja swój ślub miałam 6 lat temu, a do dziś pamietam ten stres związany z przygotowaniami :baffled:.
Kieckę wypożyczałam, nie było potem problemu, ze w szafie miejsce zajmuje ;-). A na pierwszy taniec miałam Uniatowskiego "kocham" bodajże.

Hej!
Witam się z kubkiem kawy.
Za oknem mam śnieg :dry:, na minusie 7 stopni.... tęsknie za wiosną.
Dziś muszę się zorganizować i brak czasu na neta. Z koleżanką się umówiłam na kawkę przed południem, a na 17 z teściami ;-). Także dziś się zapowiada naprawdę wesoło :-D.
Miłego i spokojnego dnia!

hej
Ja tezz z kawa..

fancia ty dzisiaj tyle kawe pochloniesz ze hoho....
milego kawkowania itp itd...

Ja dzisiaj do kina ide z 3 dzieci.....

reklama
witajcie.

A ja nadal w szoku ,nie mogę ochłonąć ...
Dziewczyny nie bardzo mogę pisać na temat agnessss ,ale bardziej domyślnym pewnie przybliży to jasność ,bo sprawa w prokuraturze .
Procedury ruszyły ,dziś po południu jest sekcja ,jutro o 9 odbiór ciała zmarłej ,a w sobotę pewnie będzie pogrzeb .
Myślę ,że dopiero po pogrzebie sprawa zacznie się klarować .
Ja swoje zdanie na ten temat mam ,bo wiem co się u niej w domu działo,ale publicznie nie moge go jeszcze napisać .
Zobaczymy co wniesie protokół posekcyjny .

Nie chce mi się żyć w takich momentach....
Świat jest niesprawiedliwy .
Karolek został bez taty i mamy .Ma tylko dziadka i babcię .
To straszne .

Do góry