reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurczę, ale fajniusio-cieplusio :-D Natek był dzisiaj z tatą w szkole po starszego i mu się bardzo to podobało, już od południa się nie mógł doczekać kiedy będzie szedł po Batiego (tak mówi na brata :-D - Bati) ... a jutro ma być 24 stopnie:szok: szok :-D, oczywiście na weekend ochłodzenie no bo jak to tak... :baffled:

As jeśli chodzi o tatusia to tutaj nie mogę narzekać, jak trzeba to zawsze z dzieckiem zostanie (bez słowa a już tym bardziej marudzenia), nakarmi, wykąpie, spać położy ... w ogóle po porodzie cały czas się małym zajmował a ja odpoczywałam, siedział od rana do wieczora z nami w szpitalu, karmił smyka, przewijał, przebierał itd. więc nie mogę powiedzieć złego słowa, oczywiście cały weekend to inna sprawa ale da radę ... dzisiaj to obgadamy i jak coś to jutro piszę CV i zanoszę, zawsze to jakiś pieniądz do czasu jak się zacznie przedszkole (bo praca i tak tylko na okres letni), a potem to już będę mogła szukać czegoś na pełny etat ...

Kundelka. A Filip nie ma na nic uczulenia w sumie....Niewielkie na trawy i kota. Zobaczymy jak w tym roku to się rozwinie, bo może mu się na trawy zwiększyć i tego się boje...

Hejka.

Wczoraj jak wrocilam dodomu to taka zflaczala ze nie mialam sily przy laptopie posiedziec ;/

dziś znowu wybywam.. mialam tylko do dentysty, ale ktoz to wie o ktorej wroce?? tort dla F ukradkiem zrobie chyba jak pojdzie juz spac.

do tego choroba mnie bierze porządnie. albo alergia znowu.. juz sie gubie, smarcze, kicham kaszle.. i jak do dentysty?? toz ja zejde tam calkiem.. przeloze chyba wizyte..

Renata zdrówka ale pewnie to alergia:sorry:współczuje
A torcik jaki robisz?tradycyjny?czy jakiś wymyślny choć dla takiego dużego chłopaka to już chyba problem co?:-D

U nas dziś pięknie normalnie lato:szok::-D

reklama
Hej laski melduję się w ten piękny dzionek.

Dominisia witaj.

Aga u mnie jest 21,a ja na drugą zmianę,buuu

R.w pracy,Maciek w szkole,
Emil dziś i jutro wagaruje,bo jego pani nie ma,
i mają zajęcia na świetlicy,więc został w domu.

Pogoda cudna,aż się nie chce iść do pracy na drugą zmianę.

Miłego dnia
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Do góry