Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajne,ze byliscie na basenie:-)napisz jak maly sie zachowywal

kupilam wlasnie duza paczke 400 g i czekam az przysla. Kupilam tez olejek balneum na poczatek, a potem moze sprobuje tego neutrala, bo w sumie Luska nie miala ani wysypek, ani suchej skory po niczym, wiec moze i drugie dziecko takie bedzie :-)
tez kupuje je przez internet a ceny maja dosc niskie. Teraz np wprowadzili serie balsamow organicznych z certyfikatem.
chcialabym juz porod i pierzswe tygodnie miec za soba. Nie boisz sie, ze mloda moze byc zazdrosna o braciszka? Ja sie boje, bo Luska juz wydziwia, np siada mi na kolanach, popycha moj brzuch i mowi "odsun sie dzidziusiu, ja tu siedze!" wredotka mala 

. Ale pamietam, ze wykorzystalam 'wizualizacje' i wyobrazilam sobie ze leze na plazy pod palemka,staralam sie przeniesc zupelnie gdzies indziej myslami, zajac mysli czyms.i pomoglo, chociaz na jakis czas. Natomiast niezadowolona bylam z dolarganu (morfinopochodne) bo zamiast usmierzac bol oglupial, jak glupi jas i wogole czulam sie bezradna i potwornie zmeczona. Zaleta bylo tylko to, ze spalam miedzy skurczami. Ale z tego co wiem to w Danii nie podaja za duzo lekow. Sa ew. Maska z jakism tam gazem, akupunktura, wanna. Ale dziewczyny czy to cos daje?
ja tez juz bym chciala byc po porodzie,bo mam coraz wiekszego stresa.powaznie chyba sie tak nie stresowalam poprzednio,bo teraz to ciagle o tym mysle,tym bardziej,ze bede musiala byc sama:-(
Dzisiaj mielismy w końcu wracać, ale jeszcze rano poszłam z Nikodemem do lekarza i tak jak udało nam sie pozbyć zapalenia oskrzeli (choc dzisiaj znowu nam sie pojawił trochę kaszel :-( ) to nadal mamy problem z siusiakiem i ze skórą - doktorka zaleciła nową kurację i badania i zasugerowała, ze warto jeszcze w Pl poczekać na rezultaty by być pewnym że wszystko podziałało lub działać dalej jeśli to neposkutkuje. No nic, myslałam, że jutro rano już się zobaczę z mężem, a tu dupa :-( Już dodatkowo 3 tydzień tu siedzimy, ale co się nie robi dla zdrowia dzieciaczków!
co do usg to dziekuje Ci kochana bardzo bo nie wiedzialam,ze tak mozna pojechac na oddzial,a teraz wiem,ze mam jakas alternatywe
wracajcie szybko i jeszcze raz duzo zdrowka dla malego

jakos nigdy nie zalozylam konta.

dobrze wspominam pierwszy porod, ale drugi chce miec calkowicie znieczulony i tyle, juz raz te bole znioslam i mi wystarczy. Moje kolezanki rodzily z epiduralem i sa bardzo zadowolone, zamiast zginac sie z bolu graly z mezami w karty itd ;-)
i bylo ok.
dzieki za ten sposob, Luska juz ma lale z wozkiem i nawet sie nia bawi, moze to cos pomoze... Wytlumacze jej, ze dzidzius bedzie taki maly jak ta lalka itd.