Beabea
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Fajnie ze znow cieplo,bo jak chwile zimno sie zrobilo to czlowiek docenia sloneczko
paula ja pobralam becikowe ale dopiero jak ostatnio w PL bylam.Wiedzialam ze jest cos takiego ale jakos mi do glowy nie przyszlo ze mi sie nalezy
Kolezanka ktora ma 3 mies starsze dziecko mi to uswiadomila i wtedy zaczelam dzialac
Mialam szczescie bo wczesniej byl termin do 3-mies na skladanie wnioskow a teraz jest do roku.Ale radze ci sie pospieszyc bo cos mi sie o uszy obilo ze maja znow cos zmieniac w tym wzgledzie.Tak ze poinformuj sie ,no i dziecko musi byc w kraju zameldowane tez.
Kupilismy malej jezdzik.tj. takie autko z raczka do pchania i ma uciechy i dla mnie troche lepiej bo chwile w tym posiedzi i moge ja szybko przetransportowac do innego pokoju i np zrobic cos do jedzenia bo do tej pory przypelzala do mnie i mi sie nog czepiala i chciala wstawac
W tym tyg ma wpasc do mnie psiapsiolka ta u ktorej bylismy na weselu,bo przyjechala pozalatwiac sprawy mieszkaniowe i ma przyniesc cd z wesela to zrobimy sobie taki wieczorek ze wspominkami i winkiem.
Poza tym proza zycia.Jestesmy po kolejnej probie
co z tego wyjdzie okaze sie za 2 tyg okolo
Pozdrawiam
Fajnie ze znow cieplo,bo jak chwile zimno sie zrobilo to czlowiek docenia sloneczko

paula ja pobralam becikowe ale dopiero jak ostatnio w PL bylam.Wiedzialam ze jest cos takiego ale jakos mi do glowy nie przyszlo ze mi sie nalezy
Kolezanka ktora ma 3 mies starsze dziecko mi to uswiadomila i wtedy zaczelam dzialac
Mialam szczescie bo wczesniej byl termin do 3-mies na skladanie wnioskow a teraz jest do roku.Ale radze ci sie pospieszyc bo cos mi sie o uszy obilo ze maja znow cos zmieniac w tym wzgledzie.Tak ze poinformuj sie ,no i dziecko musi byc w kraju zameldowane tez.Kupilismy malej jezdzik.tj. takie autko z raczka do pchania i ma uciechy i dla mnie troche lepiej bo chwile w tym posiedzi i moge ja szybko przetransportowac do innego pokoju i np zrobic cos do jedzenia bo do tej pory przypelzala do mnie i mi sie nog czepiala i chciala wstawac

W tym tyg ma wpasc do mnie psiapsiolka ta u ktorej bylismy na weselu,bo przyjechala pozalatwiac sprawy mieszkaniowe i ma przyniesc cd z wesela to zrobimy sobie taki wieczorek ze wspominkami i winkiem.
Poza tym proza zycia.Jestesmy po kolejnej probie
co z tego wyjdzie okaze sie za 2 tyg okolo
Pozdrawiam

A tak wogole to w ktorym bez. mieszkacie?Masz juz upatrzony szpital?Moze mamy tego samego gin.-czasem nie w 22 bez.?A prace maszbiurowa- siedzaca w wiekszosci?