Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rosi ale na tej stronie jest Hebamme z 13 bez. , nawet jesli mieszkasz w 13 ozesz Hebamme szukac tez w innych bez. one zawsze dojada gdzie trzeba
Ja polecam Ihre pers
Do dupy
tyle upisalam i wcielo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
Teraz krotko
Rossi mozesz wziac Hebamme z innago bez. MOja znajoma rodzila na Hitzingu w szpitalu i miala ta Hebamme i byla zadowolona Homepage
U mnie wszystko super , duzo zajec ale ja tak lubie
Rossi a kiedy rodzisz ? Twoje pierwsze czy juz kolejne dziecko?? Napisz cos o sobie .
Duzo wpada dziewczyn tylko po info i potem znikaja bez sladu , mama nadzieje ze ty masz inne zamiary
Kathinka to moje pierwsze dziecko i bede miala wymarzona coreczke Sophietermin mam na 28 wrzesnia wiec tuz tuzhm...cos o sobie ,no wiec w skrocie ,mam 26 lat,ponad 3 lata temu przyjechalam tutaj dorobic na sprzataniach i juz zostalam ,teraz maz ,dzidzia wiec zadomowilam sie na dobretakze mam zamiar was meczyc na forum nieublaganie ;D
Mam w planach porod ambulatoryjny ,jesli nie bedzie przeciwskazan i bede czula sie na "swoj sposob " fit ,mamy zamiar po kilku godzinach wrocic do domku wiec dlatego zalezy mi na hebamme ktora bedzie przy porodzie i po dla mnie dostepna ,najlepiej wiec jakby mieszkala niedaleko.Dziekuje za tego linka do Pani Renate ,zaraz bede dzwonila
Witaj poziomeczkaz pania Ewa kontaktowalam sie,moglam u niej zrobic kurs rodzenia ale niestety powiedziala ,ze po narodzinach kogos innego by mi zalatwila,gdyz nie byla by w stanie dojezdzac do mnie -za daleko ,a za duzo ma terminow
witajcie wieczornie.
Rosi ja tez znam jedna hebamme, ale czy przyjezdzalaby do domu to nie wiem, musialabys zapytac.jak cos to pisz podam ci wtedy numer do niej I oczywiscie zycze szczesliwego rozwiazania:-)
a tak w ogole na urodziny dla mojej chrzesnicy kupilam mate do tanczenia, mam nadzieje, ze bedzie zadowlona
Tak poza tym bez zmian :-) czyli jest w porzadku )