Beabea
Fanka BB :)
Hej
Witajcie nowe mamuski!!!!!!!!Rozgosccie sie i napiszcie cos wiecej o sobie:-)
Kathinka -az sobie musialam wygooglowac co to jest Arielka i Polly pocket bom w temacie nie kumata
Dzieki za propozycje,jutro musze juz cos kupic bo czas nagli,a ja nie mialam kiedy sie nawet porozgladac w sklepach.
Naila no tak dzieciakom czesto cos wyskakuje
przyzwyczajaj sie
,a tak serio to mam nadzieje ze szybko przejdzie
Moj tez jak te upaly byly zaliczyl prawdopodobnie potowki,a duzo wczesniej meczylismy sie z plamkami a to na policzku,a to na nodze....,az w koncu dpuscilo i poki co gladziutki i jednokolorowy
Tak ze nie przejmuj sie.
Ja dzis akwarium obrobilam,z grubsza posprzatalam,obleklam bo jutro na 5 g. na fuche ide a potem zakupy.
Asiunia jak tam maszyna -naprawiona?Moja juz szyje super i gosciu mi pokazal rozne fajne rzeczy jak mozna obszywac,bo nawet nie wiedzialam ze ten mechanizm ma takie mozliwosci
.Tylko czy ja tak potrafilabym,mmhhh....
Witajcie nowe mamuski!!!!!!!!Rozgosccie sie i napiszcie cos wiecej o sobie:-)
Kathinka -az sobie musialam wygooglowac co to jest Arielka i Polly pocket bom w temacie nie kumata

Dzieki za propozycje,jutro musze juz cos kupic bo czas nagli,a ja nie mialam kiedy sie nawet porozgladac w sklepach.
Naila no tak dzieciakom czesto cos wyskakuje
przyzwyczajaj sie
,a tak serio to mam nadzieje ze szybko przejdzie
Moj tez jak te upaly byly zaliczyl prawdopodobnie potowki,a duzo wczesniej meczylismy sie z plamkami a to na policzku,a to na nodze....,az w koncu dpuscilo i poki co gladziutki i jednokolorowy
Tak ze nie przejmuj sie.Ja dzis akwarium obrobilam,z grubsza posprzatalam,obleklam bo jutro na 5 g. na fuche ide a potem zakupy.
Asiunia jak tam maszyna -naprawiona?Moja juz szyje super i gosciu mi pokazal rozne fajne rzeczy jak mozna obszywac,bo nawet nie wiedzialam ze ten mechanizm ma takie mozliwosci
.Tylko czy ja tak potrafilabym,mmhhh....

Byl torcik sachera ,soczki i nugetsy z frytkami a dla nas rodzicow kawa i resztki torta.