Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pediatra doradziła "odkiprowywać" okna i pomogło, mieliśmy 19 stopni w nocy.
nigdy z taka nazwa sie nie spotkalam...
ja myslalam, ze to po prostu pajac z krotkim rekawkiem.
Ja kupe rzeczy dostalam od siostry,duzo kupilismy i czesc podostawalismy ale przyznam,bylo tego za duzo.Potem chowalam wszystko i po paru latach oddalam szwagierce.Ma dwoje dzieci a teraz wszystko wraca spowrotem i powiem wam,ze milo sie zdziwilam w jakim stanie sa ciuszki...Wiadomo ,ze nie wszystkie ale wiekszosc jest dalej idealna.Ona zaczela nam odkladac jakos jesienia jak powiedzialam jej po cichutku,ze bedziemy sie starac i jej mlodszy syn juz powyrastal.Ja tez duzo przebieralam bo wiele nie nadawalo sie do ponownego uzycia,czesc ratowalysmy bo byly cudne ale niektore plamy byly ciezkie do usuniecia...wiele uratowalismy wspolnymi silami.Choc moja siostra ja i szagierka mamy chlopakow jest jedna dziewczynka od mojej siostry.Emilie jest starsza od mojego Victora o 2 miesiace i wtedy mowilam siostrze aby sprzedawala,oddawala bo ja juz nie bede miec chyba dzieci...
Czasem dziennie przebieram go 4-5 razy, więc gdybym miała wszystkei ciuchy kupować w sklepie, to poszlibyśmy z torbami
Mialam, polecam 

, przebieram, przytulam, cos tam spiewam i momentalnie kimanko
tylko wieczorem moze z 1,5 h nie spi i jest towarzyski