gabi89
Fanka BB :)
Marti w ja przeszłam na mm bo moja mała już była dokarmiania w szpitalu bo za dużo na wadze straciła w pierwszej dobie a z karmieniem piersią był problem bo mam wklęsłe sutki i mała nie umiała złapać, potem mi dali tą silikonową nakładkę ale też jej jakoś nie szło. Po powrocie do domu odciagalam pokarm i dawalam jej w butelce i mimo że nie jadłam niewiadomo czego był problem z brzuszkiem, mojego pokarmu nie wystarczało więc ja dokarmialam a mieszanie mleka sprawiało że było jeszcze gorzej. Potem przyjechała moja mama z Polski i mi doradzila żebym spróbowała samo mm końcu ona 6 dzieci urodziła i wychowała to spróbowałam i było trochę lepiej. Dawalam małej aptamils ale jak byłam na święta w Polsce to mała dostała kataru i okazało się ze to nie taki zwykły katar tylko tak jak by miała skaze białkowa więc zmieniłam mleko na Polski Bebilon na alergię pokarmowa i bóle brzucha przeszły i katar też:-) teraz czasem ma zatwardzenia ale to po marchewce już:-) moja mała jak miała 55 cm to wazyla 4110 więc bez przesady wcale twoja mała nie jest przeniesiona:-) a ile ma miesięcy?