Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny niedawno się dowiedziałam, że w 10 Bez otwarto jakiś duży polski sklep na Davidgasse czy straße nie pamiętam, może tam też byłaby taka kawka
A powiedzcie mi czy znacie jakiegoś dobrego pediatrę w 18 Bez albo ewentualnie 17? W Internecie znalazłam pozytywne opinie nt DR. Fuchs, może któraś miała z nim doczyniena?
mkarolka0 tez slyszalam, zeby bylo smieszniej nazywa sie "Biedronka" karolask87ja kupowalam Caro z Nestle byl w Zielpunkt, jaka Ty dorwalas, moze cos polecisz o czym nie wiem Anitakaa jak u Twojej mamy to wygladalo, bo moja mama wszystkich nas po terminie rodzila, ja urodzilam sie az 16 dni po, a moj synek tylko 6. Moze to tez byc sklonnosc genetyczna.w kazdym badz razie, trzymam kciuki &&
U mnie to mama tylko brata po terminie urodzila ale to chyba dzien. A ja nadal nic. Dziewwczyny a co ile sie dostaje wochengeld co rowne czyery tygodnie????
Ja dostałam pierwsze pismo, że Wochengeld dostanę 29 dnia od rozpoczęcia Mutterschutz i co było śmieszne, od razu napisali, że mam wziąć pod uwagę kilkudniowe opóźnienie hehe