reklama

Mamy z Austrii

reklama
U nas ciezka noc mala caly czas na rekach i placz dopiero po podaniu nurofenu zasnela biedna sie meczyla ale efekt taki ze mamy 1 zabka :) bylam zdziwiona bo dziaselka nie sa specjalnie rozpulchnione i brak slinienia no ale jednak ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Heeje no to nasze dziewczyny poszalały z ząbkami... U nas narazie cisza..nie.widze.zeby cos.tam.wychodzilo ;)
Co do poduchy to ja nie kupowalam. W szpitalu byly to jedynie malą odgradzalam od barierki lozka bo spala ze mną. Raz polozna dala mi bym malą nakarmila w pozycji jak jak to.mowie.z.pod pachy ... Nie dla nas.... I.nie bylo wygodnie wiec nie kupilam;)
Tak widzialam fidelle jest prom.. Ale ja czekam.mozeeee bedzie.wieksza;) zobaczymy.
;) u nas dzis super noc... Lucja raz sie obudzila ;)
Ale byla burza i zasnąc nie.moglam..ech zawsze cos ;(

U nas noc w koncu normalna znaczy mala budzila sie na jedzenie i ja odkladalam, zasnela kolo 21 pozniej wstala o 1, 4 i przed 7 ;)

Ja tego rogala mialam w ciazy i super mi sie na niej spalo a po porodzie jak spalismy w trojke a mala byla malutka to odgradzalam nia nas od marcina zeby jej nie zgniotl w nocy,

Karolask ja wcale wysoka nie jestem , mam 165 cm wiec 50 kg byloby spoko ;p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

165? Kurde ja myslalam ze jestes wyzsza ode mnie i masz co najmniej z 170 [emoji14]
Od 4 do 5.30 dzisiaj bylo marudzenie... hmmm moze banan jej nie podszedl albo cos, juz sama nie wiem...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Haha niee, tylko 165 i niestety cisgle 57 kg ;) jakbym miala 170 to 57 kg by dobrze na mnie wygladalo;p ale to nic dam rade;p a dzisiaj ide do fryzjera takie cos sobie zrobic
1470384565187.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470384565187.jpg
    1470384565187.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 166

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry