reklama

Mamy z Austrii

Bubcia ja chetnie przygarne z 5kg najlepiej masy miesiowej[emoji14]
Bubcia dajesz malej kasze ze tak ladnie spi? czy poprostu stwierdzila ze bedzie wyrozumiala ;)
Kolorek super no wyglada mega pochwal sie jak wrocisz od fryzjera jak wyszlo :)
Bubcia na zywo to cie nie widzialam ale na zdjeciu wyglasz ok nic dodac nic ujac. Nie wiem czy umiesz i czy lubisz krecic hula hop ale te z wypustami sa super na talie i nie tylko malo meczace i wystarczy tylko 15min dziennie a efekty super ja juz sie nauczylam ze wyznacznikiem nie jest waga tylko lustro :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola a od tego nie robią się siniaki? Bo z moją skłonnością to jedna wielka pręga na brzuchu zostanie :D
Co do wagi to dokładnie, lustro! Można ważyć 60 i być szczuplejszym niż przy 50kg ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziekuje musze namowic m zeby kupil :)
Taka godzina juz a Łucja jeszcze spi. Godz pofikala i spi :o
20160805_104131.jpg

Załączniki

• 20160805_104131.jpg
    20160805_104131.jpg
    440,8 KB · Wyświetleń: 176
Dzieki dziewczyny;) tak tak ja to wiem, nawet sie mierze raz w tygodniu, mi to na talii tak bardzo nie zalezy, najbardziej uda bo sa wielkie ;p ale ja cwicze codziennie ew. w gorszym czasie co drugi dzien ;) no ale niestety taka chyba moja natura ;p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hula hop dziala na talie uda i posladki :) Bubcia podziwniam za zapal ja sie nie moge wziac za cwiczenia :/ jakos brak mi motywacji
Karola robia sie dlatego trzeba zaczac od 3 4 min dziennie i stopniowo zwiekszac zeby cialo sie przyzwyczailo.
Bubcia u mnie na uda i posladki podzialal stepper. haha ja to w domu cala silownie mam i lezy i sie kurzy[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ja tez stepper mam, mialam tez orbitreka ale sprzedalam niedawno bo nie.korzystalam, tez mam duzo rzeczy do cwiczen w domu;)

A i kaszki nie daje jednak wieczorem, po prostu chyba lepiej spi jak spi w lozeczku na brzuszku niz jak z nami , poza tym karmie ja do konca i wtedy odkladam a jak w lozku spala to przewaznie wyciagalam cycke i zasypialan i ona tez i dlatego za chwile znowu sie budzila

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bubcia to ja przy was to gruba jestem mam 166 cm i przed ciążą pierwsza 63 kg potem druga też z taką wagą zaczęłam. Moje marzenie 58 kg bo mniej to już niedowaga :) tylko pamiętaj mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i jak cwiczysz to waga może się zatrzymać i tylko centymetry będą spadać :) więc waga się nie sugeruj :)
Ja dzisiaj byłam u ginekologa 31 tydzień a mała już 1700g wagę też już mam większą niż w pierwszej ciąży :( będzie co tracić po. Nie chwalilam się nie muszę już chodzić na cukier bo wszystko jest ok mam tylko do końca ciąży mierzyć cukier i w razie problemów dzwonić do nich :)
Dziewczyny znacie jakiś fajny czysty basen za Wiedniem ? Ja lubię jeździć do Ternitz ale to 80 km od Wiednia ale jest czysto mało ludzi i tanio :) szukam czegoś bliżej:)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry