reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dzieki dziewczyny;) a tak sie Zosia gimnastykuje
1470491317543.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470491317543.jpg
    1470491317543.jpg
    117,5 KB · Wyświetleń: 258
Tez mamy skoczka i czasem nam zycie ratuje :) A Zosia dupke juz do gory podnosi do raczkowania sie przymierza :) Heh u nas Mia jest na etapie lizania podlogi turla sie po calym pokoju a najlepsze sa przeciez do jedzenia kable. Lobuz z niej rosnie niesamowity.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-) az przyjemnie usiąść do takiej lektury po urlopie :-) w pl jak zwykle szybko zlecialo.. teraz zostajemy w austrii bo juz mecza podroze i opuchlizna na nogach koszmarna.. Bubcia kolor niesamowity i bardzo odwazny ale czemu nie .. :-) podziwiam za odwage i Zosia prze kochana juz bym chciale urodzic i cieszyc sie takim maluszkiem :-) a i szukalam jak tu jest przed porodem ze znieczuleniem i wszystko mam wymieszane i chyba zalezy od szpitala i jak jest z lewatywa wkoncu musza zrobic czy to moja decyzja ? Bo w pl to przymus z tego co kolezanki opowiadaja..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola Zosia sie przymierza ale.narazie tak szybko skacze jak zaba , xe juz wszedzie zawedruje gdzie chce

Paula lewatywa to twoj wybor, ja nie mialam ale nie potrxebowalam ;) moje cialo samo sie przygotowalo ;p a znieczulenie mialam i bez problemu dostalam

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
:)dziewczyy czy Wam tez dziecko samo odstawili sie od piersi? Moja mala wogole w dzien nie chce piersi w nocy nawet po spiacu zlapie tylko na chwile, pewnie dopoki nie wyczuje co to i puszcza.zmuszona w takim razie bylam dac butle ktora doji jak szalona ale 8,5 mc kp to i tak chyba dobry wyniik.:) milej niedzieli.:biggrin2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry