Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniag dziekuje za wskazowke z inhalatorem. W srode idziemy na szczepienie to poprosze o recepte. Nawet nie wiem czy do tego szczepienia dojdzie, ale najwazniejsze, ze katarowi nie towarzysza zadne inne objawy.
Asiunia dopiero teraz doczytałam, że pisałaś o okuliście, dziękuję za opinie! Po niemiecku nawet mówię, to może faktycznie wybrałabym się do austriackiego, gdybyś mogła się dowiedzieć, to byłabym wdzięczna za namiary. Sama psioczę na polskich specjalistów tutaj, a z uporem maniaka takich szukam :/
Maryńka mi to obojętne, dostosuję się do większości, nie chciałabym zwalać Ci się na głowę
vixen89 oj tam, oj tam ;-) jak masz sama w domu siedziec to zapraszam na pogaduchy chlopaki sie w koncu poznaja :-) a jak straszna Wam pogoda, no to moze przyszla sroda haha
Aniag i ja dziekuje za informacje, mialam juz co prawda upatrzony na allegro, no ale jak daja to brac a i cala rodzina skorzysta...
Maryńka skoro nalegasz, to chętnie byśmy Cię odwiedzili No a Twój mąż nie ma nic przeciwko? Bo może niedzielę chciałby z Wami spędzić Chyba, że wypaliło jego spotkanie z kolegą
I u mnie pogoda do kitu.Caly dzien w domu przesiedzielismy.Oczywiscie znowu kucharzylam do poludnia Jutro badanie w szpitalu, organscrening czy cos takiego.Moze wkoncu sie dowiem co tam nosze w tym brzuszku.Chociaz mysle ze bedzie chlopak ale nigdy nic nie wiadomo.Dziewczyny gdzie moge kupic fajny przewijak?Prawie 5ty miesiac a ja nic jeszcze nie mam :/