poziomeczka
Fanka BB :)
nie ma to jak babcie i ich wspaniale teorie na rozne tematy. 

A raczej teorie moze same w sobie sa dobre tylko forma przekazu babc troche gorsza!
tak weic dziewczyny, nie dajcie sie zwariowac poradnikom ksiazkowym i babciowym i poprostu zacznijcie od marchewki, jabluszka, pasternakow, kurczaka, krolika
potem wolowinka, inne wwarzywa niz marchewka, kluskeczki, kasza manna
a potem to juz idzie samo.
szczerze mowiac to ja akurat gluten totalnie przegapilam, nie wiedzialam gdzie gluten jest a gdzie nie ma i jakos samo tak wyszlo, ze Maja dostawala gdzies tam ten gluten, nieswiadomie, hihihihi
Jak zdrowe i ugotowane przez mamusie z milosci, to napewno nie zaszkodzi! :-)

A raczej teorie moze same w sobie sa dobre tylko forma przekazu babc troche gorsza!
tak weic dziewczyny, nie dajcie sie zwariowac poradnikom ksiazkowym i babciowym i poprostu zacznijcie od marchewki, jabluszka, pasternakow, kurczaka, krolika
potem wolowinka, inne wwarzywa niz marchewka, kluskeczki, kasza manna
a potem to juz idzie samo.
szczerze mowiac to ja akurat gluten totalnie przegapilam, nie wiedzialam gdzie gluten jest a gdzie nie ma i jakos samo tak wyszlo, ze Maja dostawala gdzies tam ten gluten, nieswiadomie, hihihihi
Jak zdrowe i ugotowane przez mamusie z milosci, to napewno nie zaszkodzi! :-)
 a bez tego nie mogę nic załatwić.... Człowiek chciał sobie ułatwić sprawę żeby z  dzieckiem nie latać po urzędach a niestety jak zwykle pod górkę:-(
 a bez tego nie mogę nic załatwić.... Człowiek chciał sobie ułatwić sprawę żeby z  dzieckiem nie latać po urzędach a niestety jak zwykle pod górkę:-( Na gore przerabiam komode na przwijak a na dole bedzie to co kupilam w lazience.W domu jest gorzej i mysle,ze przy jednym przewijaku bym nie wydolila po cc.Przy Victorze mialam przewijak i byl super,zlikwidowalam dopiero jak mlody zaczol sie na niego wspinac jak po drabinie
 Na gore przerabiam komode na przwijak a na dole bedzie to co kupilam w lazience.W domu jest gorzej i mysle,ze przy jednym przewijaku bym nie wydolila po cc.Przy Victorze mialam przewijak i byl super,zlikwidowalam dopiero jak mlody zaczol sie na niego wspinac jak po drabinie  Ale jeśli udało Ci sie wszystko załatwić to najważniejsze
Ale jeśli udało Ci sie wszystko załatwić to najważniejsze