reklama
karolask87
Moderatorka
Nie martw się Anitaka i nie dobieraj sobie do głowy, że mało pokarmu. Wszystko się dostosuje. Moja siku zrobiła dopiero w 2giej dobie 
karolask87
Moderatorka
Hehe jeszcze będziesz się złościć, że go za dużo potem 
Bubcia501
Fanka BB :)
U mnie mała też siku w drugiej dobie dopiero a później znowu długa przerwa przed kolejnym była, to raczej normalne, nie przejmuj się
A moja była właśnie takim dzieckiem, marudka w szpitalu
inne dzieci na sali jadly i spały a Zosia mamie soku nie chciała Dax pójść zrobić
o jedzeniu nie wspomnę 
A moja była właśnie takim dzieckiem, marudka w szpitalu
Anitaka gratuluje, duzy dzieciaczek, brawo!
u mnie G jadl, spal, siku, i od nowa raz tylko zrobil awanture w srodku nocy. Ledwo przybral mi te 120 g w tydzien.
same dziewczynki narazie. ja sie dowiem dopiero 15 lutego, ciekawe czy przeczucie mam dobre
u mnie G jadl, spal, siku, i od nowa raz tylko zrobil awanture w srodku nocy. Ledwo przybral mi te 120 g w tydzien.
same dziewczynki narazie. ja sie dowiem dopiero 15 lutego, ciekawe czy przeczucie mam dobre

anet:)
Gratulacje Ola i Anitaka! Zdrowka dla Was i Corciow oraz szybkiego powrotu do sił.
Polecam blog mleczne wsparcie i hafija, super porady wlasnie o karmieniu i innych waznych sprawach.
Marynka przewidujesz jaką płeć? Ja od poczatku czulam ze chłopiec i tak tez było :-)
Rodziła ktoras może na karenz lub krótko po tutaj drugie dziecko?
Co chodzi o siuski to mowia ze przez te pierwsze dni ważniejsze zeby smulka wyskoczyła a siuski wlasnie moga byc rzadziej bo wiadomo ze mało mleczka pije wiec na chłopski rozum nie nasika nie wiadomo ile bo i w kupkę idzie
U nas jutro 11 miesiecy za nami, ale ten czas leci :-/ :-)
Pozdrawiam
Polecam blog mleczne wsparcie i hafija, super porady wlasnie o karmieniu i innych waznych sprawach.
Marynka przewidujesz jaką płeć? Ja od poczatku czulam ze chłopiec i tak tez było :-)
Rodziła ktoras może na karenz lub krótko po tutaj drugie dziecko?
Co chodzi o siuski to mowia ze przez te pierwsze dni ważniejsze zeby smulka wyskoczyła a siuski wlasnie moga byc rzadziej bo wiadomo ze mało mleczka pije wiec na chłopski rozum nie nasika nie wiadomo ile bo i w kupkę idzie
U nas jutro 11 miesiecy za nami, ale ten czas leci :-/ :-)
Pozdrawiam
reklama
Bubcia501
A moja mała czasami ma dni , że zje i zasypia odkładam ja i śpi a czasami jak wczoraj i dzisiaj zasypia ja ją odkładam a ona się budzi i tylko na rękach spać chce
Próbujemy nauczyć się motac chustę bo przynajmniej bym mogła coś w domu zrobić w dni jak dzisiaj ale ciężko to nam idzie
Anet no czas strasznie leci, mi się wydaje, że dopiero co rodzilam a tutaj już 3 tygodnie
Próbujemy nauczyć się motac chustę bo przynajmniej bym mogła coś w domu zrobić w dni jak dzisiaj ale ciężko to nam idzie
Anet no czas strasznie leci, mi się wydaje, że dopiero co rodzilam a tutaj już 3 tygodnie