reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

No wlasnie ja ja przystawiam jak tylko moge. ;) ale ona by tylko spala.i.spala. na sali.mam.mame z.dzieckiem ktoro.ciagle placze a moja spi ;)

reklama
Nie martw się Anitaka i nie dobieraj sobie do głowy, że mało pokarmu. Wszystko się dostosuje. Moja siku zrobiła dopiero w 2giej dobie ;)

U mnie mała też siku w drugiej dobie dopiero a później znowu długa przerwa przed kolejnym była, to raczej normalne, nie przejmuj się
A moja była właśnie takim dzieckiem, marudka w szpitalu :) inne dzieci na sali jadly i spały a Zosia mamie soku nie chciała Dax pójść zrobić :) o jedzeniu nie wspomnę :p

Anitaka gratuluje, duzy dzieciaczek, brawo!

u mnie G jadl, spal, siku, i od nowa raz tylko zrobil awanture w srodku nocy. Ledwo przybral mi te 120 g w tydzien.
same dziewczynki narazie. ja sie dowiem dopiero 15 lutego, ciekawe czy przeczucie mam dobre :laugh2:

Marynka a u cb ktory to tydzien? Moja tez je spi i tak w kolko chociaz juz powoli zaczyna patrzec sie i rozgladac. A jak na 10dniowe dziecko smieje sie bardzo czesto :)

Gratulacje Ola i Anitaka! Zdrowka dla Was i Corciow oraz szybkiego powrotu do sił.
Polecam blog mleczne wsparcie i hafija, super porady wlasnie o karmieniu i innych waznych sprawach.

Marynka przewidujesz jaką płeć? Ja od poczatku czulam ze chłopiec i tak tez było :-)

Rodziła ktoras może na karenz lub krótko po tutaj drugie dziecko?
Co chodzi o siuski to mowia ze przez te pierwsze dni ważniejsze zeby smulka wyskoczyła a siuski wlasnie moga byc rzadziej bo wiadomo ze mało mleczka pije wiec na chłopski rozum nie nasika nie wiadomo ile bo i w kupkę idzie :p
U nas jutro 11 miesiecy za nami, ale ten czas leci :-/ :-)
Pozdrawiam

reklama
A moja mała czasami ma dni , że zje i zasypia odkładam ja i śpi a czasami jak wczoraj i dzisiaj zasypia ja ją odkładam a ona się budzi i tylko na rękach spać chce :)
Próbujemy nauczyć się motac chustę bo przynajmniej bym mogła coś w domu zrobić w dni jak dzisiaj ale ciężko to nam idzie

Anet no czas strasznie leci, mi się wydaje, że dopiero co rodzilam a tutaj już 3 tygodnie :)

Do góry