Ja tez wole samolot ale tym razem przyjechalam na prawie 5 miechow, wiec wiadomo ile gratow ze soba, ubranka cieple i letnie itp.... mam przeogromny podwojny wozek.... poza tym jechalismy na miesiac do Rabki, potem w Bory Tucholskie.... furmanka potrzebna byla mi tez do zalatwiania spraw, bo nie wracam do pracy ale w domu na siedziec nie chce, w zwiazku z czym planuje otwarcie swojego biznesu (szczegoly wkrotce ;-))
Z tym poznawaniem rodzicow na grupach to ja nie wiem.... bylam kilka razy, stamtad wlasnie mam kolezanke Lucy z Tanzanii ale reszta towarzystewka taka se byla, tacy podupadli angole bez zebow albo angielskie nastolatki z patologicznych rodzin, rozmnazajace sie z kim popadnie, od pokolen zyjace na benefitach... ciezko wspolny jezyk znalezc

Moze sprobuje jeszcze innej grupy, choc duze nadzieje wiaze z rozpoczeciem przedszkola we wrzesniu. Avon to fajne kosmetyki ale ja sie zupelnie do takiej sprzedazy nie nadaje :-(
Nippur jesli lecisz we wrzesniu to pewnie bilety nie sa zbyt drogie. Wybierz taki dzien, gdzie cena biletu zwyklego zblizona jest do oplaty za malucha i kup dzieciakowi zwykly bilet. Ja tak zawsze robilam jak Pimpi byl malutki. Mial swoj normalny bagaz i miejsce, ktore bardzo sie przydawalo, bo go na nim ukladalam, tak, ze glowe kladl mi na kolanach i spal sobie grzecznie.
Elo Baboszki!!!!! Gdzie jestescie??????
W Sopocie wczoraj taki upal byl, ze na plazy recznika nie bylo gdzie rozlozyc, ludzi maaaaasaaaa. Dzis za to leje jak z cebra i burza trzaska piorunami. Ledwie zdazylismy wrocic do domu - zawiozlam auto na serwis przed podroza i spacerkiem wrocilam z dzieciaczkami, weszlismy do domu a tu jak nie walnelo,az chlopaki podskoczyly ;-)
Hotel zamowiony, bilet na prom tez,spakowac sie tylko trzeba....brrrrr...... Aaaaaaaaaaa i do dentysty musze zadzwonic,ublagac,zeby mnie przyjela przed wyjazdem bo mam jeszcze jeden zab do zrobienia. Mam wizyte umowiona na 27-go, bo mielismy zostac do poczatku wrzesnia ale plan sie zmienil i mam nadzieje, ze gdzies mnie wcisnie,tymbardziej,ze to nie zadna gruntowna naprawa a wymiana uszczerbionej plomby miedzy jedynkami, wiec roboty nie duzo.