reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ale jestem dzisiaj zmęczona i senna chyba zaraz się wykąpie i wskoczę pod kocyk i coś poczytam bo wy tu dzisiaj strasznie się obijacie:wściekła/y:.Marta84 daj znac czy środa nadal aktualna a jeżeli tak to o której spotkanie:confused::baffled:?agnieszkaUk słodka ta twoja mała lalunia:tak:;-).

reklama
Dorota dokładnie:tak:

Kasia8118 we mnie też się wszystko gotuje ale tak się składa że mam upartego męża i jeśli nie chcę za każdym razem ręki pierwsza wyciągnąc to muszę zacisnąc zęby:tak:
Tym razem na pewno nie odpuszczę:no:

Dziewczyny ratunku:baffled::baffled::baffled: Strasznie bolą mnie plecy. Ostatnio połamało KasieJ ale się nie udziela. Poradzicie mi jakąś maść rozgrzewającą, do kupienia tutaj? Normalnie starość nie radość:szok::szok::szok::szok:. W niedzielę poszłam na kulki trochę się poruszałam, spociłam i już w niedzielę mnie troszkę bolało. A dziś sobie polepszyłam poszłam na spacer, dłuuuugi i chyba ..........
jestem za stara na takie forsowania bez rozgrzewki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AgnieszkaUK chętnie bym dołączyła ale plecy mi nie pozwolą.
4muchy i Doris (4maluchy też fajnie ;-);-);-)) dowiedziałam się o tych spotkaniach od panie która przychodzi na nasze środowe warsztaty. Są w soboty po południu po 12 chyba ale nei wiem czy zawsze. Wszystkiego się dowiem w sobotę. Chyba, że któraś chce ze mną się udać w sobotę?:happy::happy::happy::happy:
Ja bym wogóle tych "4maluchów" nie zauważyła gdybyś nie zwróciła na to uwagi.
SylwiaM u mnie wystarczy że jedno się krzywo spojrzy na drugiego bez słowa i już awantura gotowa. A cichość w domu to ja przeważnie utrzymuje.

ROKSANA-moja kuzynka kiedys kupila tutaj takie plastry rozgrzewajce i sobie bardzo chwalila ,a kupila je w jakims funciaku:-):-)ale napewno w aptece dostaniesz:tak:
KASIA8118-a jaka ksiazke czytasz???

Dziewczyny nie wiecie ile tutaj biora dziewczyny za tipsy??bo tak mysle czy sobie nie zrobic takich krotkich jakis:sorry2::dry::dry::dry::dry::sorry2::dry::sorry2:

roksanna1-Voltaren-polecam ,mnie czesto plecy bola,ale dlatego ze mialam znieczulenie zewnatrzoponowe przy porodzie.czasmi jak mnie zlapie to nie moge Nikoi podniesc:-( i wtedy maz mi plecki smaruje:-). pomaga.jest w patsonie i kosztuje ok ł8,ale sa inne-tgansze tj.ketonal i ketoprom,chyba ok ł5

Załączniki

• klucha 010.jpg
    klucha 010.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 32
Dorota nie rób sobie tipsów bo będziesz żałowac:tak: Mówi ci to doświadczona siostra;-)

Nie działa mi polsat cyfrowy:baffled: kto mi powie dlaczego???

doris78-moja kolezanka pracuje w Hallmarku i mowilami kiedys, ze jest tam dziewczyna co robi typsy,chyba ja dobrze pamietam za ł30

Załączniki

• spie 002.jpg
    spie 002.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 28
AgnieszkaUK jak klikniesz na ustwienia (u góry w różowym pasku) to potem po lewej stronie będziesz miała listę opcji różnych. tam kliknij na "edytuj sygnaturę" i tam wklej sobie zdjęcie malutkiej:tak:
Będzie Ci się ono już zawsze wyświetlac:tak: Tym sposobem co robisz teraz to niedługo wyczerpiesz limit załączanych zdjęc:baffled:

reklama
:-):-):-) widac,ze poczatkujaca jestem:-):-)
dzieki za podpowiedz:-).

ale jest problem bo zrobilam jak mowilas,wkleilam zdjecie Nikolki do sygntur i nic sie nie wyswietla:-(

Do góry