reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ale ja mam fatalny dzień mały znowu jest nieznośny wiecznie wylewa coś na wykładzinę i już mam dosyc nie wiem co w niego wstąpiło:no:.Chyba będę musiała pomyślec o założeniu paneli bo ile można biegac ze szmatą :baffled:.

reklama
czesc dziwczyny ja wlasnie przyjechalam z leeds :-)numer bede miala za 2t ygodnie tak mi powiedzieli ja to mam pecha zgubilam dowod:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem jak to sie stalo a moze mi nie dali juz sama nie wiem jutri jedziemy na policje zglosic ze go zgubilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo pprzez tel nie da sie tego zalatwic tak powiedzieli

BożenaM już my Cię przypilnujemy z Katin jak chcesz, ale to musi w dwie strony iść, będzie raźniej
Katin jak na 17.30 to ja chętnie bo w ciągu dnia mogą być problemy, chyba że akurat mojemu wolne wypadnie.
Kasia8118 powiem Ci jednym z powodów dla których właśnie zastanawiam się nad drugim dzieckiem jest moja nieznośna Mati :-D:-D. Przy buzujących hormonach w ciąży:szok::szok:. Może olej tą wykładzinę, ubrudzi się to trudno.

Marta84- wiesz co pozniej lukne firme itp ale poki co uzywam zakupionych tutaj i na szczescie jeszcze nikt nie narzeka, fajnie szybko zasycha w lampie.A do uzytku mam lekko rózowy i bezbarwny.Aniteczka ma naniesione 2 warstwy rózu.

Tynia i wiki jeszcze raz przeanalizuj, bo na sam koniec rozmowy zabierają dowód żeby go odbić na ksero. Przy otrzymywaniu od kobitki potwierdzenia że jest wszystko ok i podpisywaniu zgodności z oryginałem oni go potem oddaja. Przypomnij sobie co robiłaś. A do Leeds dzwoniłaś do jobcentre? Wiem że to stresujący moment, może go gdzieś wsadziłaś.
A jak wasza ospa?

Kasia8118-jęzli to wasze mieszkanie poiwram roksane przejdzie olewanie dywanów malemu:)im wiecej bd sprztaala tym wiecej bd rozlwał tak było u nas:):-D
Roksana1- widze, ż enie tylko ja marze o 2 baby:):tak:własnie moj maz stwierdził ze taraz mmy okazje bo nie bede pracowla odkad moaj mama wyjedzi i mały jest na tyle wyrozumiały ze bedzie etraz w stanie zaakceptowac.Bo jak wrazie co wrpocimy do PL to tam ani warunow nie am w tym naszym kraju ani aj juz zcasu nie znajde:/;-):tak:A pozatym małemu rpzyda sie towarzystwo bo taki samiusienki:):-)

TyniaiWiki- my tak mielismy mąz zaponiał wziasc z esoba naszczescie facet sie skapnał i zaczał za nim krzyczeć.Wiec moze ktos zapomniał CI wydac go przy sprawdzeniu WAS:tak:

dzień dobry dziewczynki:-):-):-)
sorki,ze tak pózno ale od rana jeździłam sobie firstem:-D:-D:-Dwszystko dlatego,że wczoraj sieroty zapomnielismy dwie rzeczy z morrisona no i oczywiście musiałam obrócić,żeby odebrac zguby:-p;-)
francuzy mi się sprawują ..kwestia przyzwyczajenia ale kurde jaki efekt:-D:-D:-D:-D
tynia i wiki-fakt,bo ja tez czekałam z 15 minut juz po rozmowie na dowód:happy2: pewnie jest u nich..:sorry2:
która to idzie na glukozę?:-)PFFFFF!!!:dry::dry::dry: ale świństwo....

reklama
Do góry