reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej wam
Widze ze juz kasia sie wam wygadala o naszym tajnym spotkaniu:-)
Zdjecia beda wieczorem bo zaraz mam artura siostre na obiedzie.
Niunka- tylko nie chlorku:-D nawet kacyk mnie obeszedl:tak:bokiem haha
kasia8118- bylo super. Jeszcze cala droge sie smialam . Oby czesciej;-)
Monika- bardzo mi cie szkoda. Ja tez nienawidze sie rozstawac z mezem. na pewno masz cos waznego wiec ciesz sie ze bedzie sprawa zalatwiona i juz w pazdzierniku pojedziemy na gielde:laugh2:
brydka- super wiesci z ta piaskownica:-)
Asiunia- a jak praca? dalej zadowolona?

Widze ze ladna pogoda na ten tydzien sie szykuje, nie za cieplo ale bez deszczu. To moze wyjdzie nam jakies spotkanie w parku

No to do wieczorka. Czekajcie na zdjecia;-) Papa robota wzywa

Asiunia - z przyjemnoscia, Kubus bedzie zachwycony, czytalam ze w tygodniu nie mozesz, ale moze z Twoja siostra sie spotkamy? Bo z weekendami to u nas roznie bywa..... A za tydzien zaczyna sie szkola :szok:

Monika - rozumiem Cie doskanale, bo ja tez tak tesknie, moj zwykle tu siedzi i pracuje, a ja na 2-3 tygodnie jezdze do PL, by dziadkowie troche sie nacieszyli wnukami

Kasia, Ampar - niezle zawodniczki jestescie :-)

U nas od wczoraj jest przyjaciel mojego meza z coreczka w wieku Kubusia. I jestem wykonczona, non stop o cos klotnia, zwlaszcza moj synek prowokuje, bo on sie nie chce dzielic :-( Bylismy dzis tez na basenie, teraz dzieciaki padly jak muchy i spia. Ale cisza!!!!!! Maciek zachwycony, dzis juz byl odwazniejszy, nie trzymal sie mnie tak kurczowo jak poprzednio :-)
Czekam na kolacje, faceci poszli cos na wynos zalatwic :-D

a co tu tak cichutko:szok:
Kasiaj- No to sie chlopaki wykaza kulinarnie, nie ma co:-D;-)
Kasia8118- zdjecia jeszcze z przed winka;-)No to lece sztuk 6
najpierw z placu zabaw

Załączniki

• DSCF4709.jpg
    DSCF4709.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Image058.jpg
    Image058.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF4710.jpg
    DSCF4710.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF4698.jpg
    DSCF4698.jpg
    110,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF4692.jpg
    DSCF4692.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 26
I pare grzecznych z imprezki

Załączniki

• DSCF4720.jpg
    DSCF4720.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF4711.jpg
    DSCF4711.jpg
    80,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF4712.jpg
    DSCF4712.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 34
hej
my przedluzylismy impreze az do niedzieli piatek i sobota siedzielismy w domu a w niedziele pojechalismy do Yorku.
Niunka misiek jeszcze nie chodzi a jak juz idzie to przy tym chodziku pchaczu i to na palcach.
Asiunia to Ty zmienilas prace? bo pracowalas na weekendy przeciez? a teraz cos widze ze od poniedzialku do piatku. A swiat rzeczywiscie maly ;-):rofl2: ja z Ewa razem studiowalam i razem tu wyladowalysmy :)
Ampar i Kasia widze ze mialyscie mala imprezke - czasem trzeba sie wyluzowac i posmiac :)
Monia ja dobrze pamietam ze Ty jestes ze Szczecina? wiesz ze od 28 pazdziernika lataja samoloty szczecin-liverpool :-):-):-Dja juz zakupilam bilet :rofl2:

reklama
Do góry