reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
To ja też powiem krótko:tak:

Mnie również męczy już ten temat.
Jeśli któraś z dziewczyn ma ochotę na spotkanie ze mną to wiecie gdzie mnie znlaezc:tak:

Hej my już na nogach od 7 rano:tak:.Śniadanko zjedzone kawka wypita:tak:.No to teraz tylko czekac żeby mąż się obudził i trza go będzie wypchnąc z małym na zakupy i ostatni spacerek żebym mogła w spokoju walizki wyciągnąc:tak:.Jakoś się dzisiaj nie wyspałam:-D:-D ciekawe dlaczego:-D:-D.

Oj Kasia to z Ciebie zboczek jest normalnie:-D:-D:-D Mąż pewnie był happy:-D:-D

My dzisiaj do rodziców jedziemy:tak: Ciekawe co tam mamuśka będzie miała dla nas pysznego:eek::-)

Sylwia.m ja to zboczek raczej nie jestem,ale wiesz jak jest ;-).Mąż chciał na zapas to dostał:-D:-D:-D.O rany będzie mi was brakowac w Polsce komu ja te głupoty będę pisac.Kurcze ale szykuje się niespodzianka cały czas nikt z rodziny nie nie wie że przyjeżdżam :-D:-D.

witam witam
ja to sie zebrać nie moge dzisiaj... śniadania mi sie zrobić nie chce choć głodna jestem jak cholera:baffled:
mój synuś postanowił już od 6.30 nie spać... ech myślałam, że jak sie położy ze mną do łóżka to jeszcze zaśnie, ale gdzie tam spanie mu nie w głowie.
dzisiaj jak Dominik wróci z pracy do domu to ma mi sprawdzić ile będzie mnie kosztowało ubezpieczenie na autko... kolega go zabiera firmowym busem z pod domu więc ja bym mogła sobie korzystać z naszego w tym czasie:-)

kasia8118 mój to sie cieszy bo mi w końcu libido wraca do normy po ciąży. i chyba temperamencik mi sie zwiększył :-D chyba trzeba będzie Alexa przyzwyczajać do spania w swoim pokoiku :tak:

Nefretete jeżeli chodzi o mnie to ja po ciąży nie miałam żadnych problemów,ale jak zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne to lipa straszna zero chęci:no:.Teraz już nie biorę od wakacji i czuję się dużo lepiej:tak:.Pod każdym względem:tak:.

reklama
Ale nuda...
Szukam tego mieszkania i nic nie ma ciekawego do oglądania. Nie mogę też znaleźć strony tej agencji Inghams, chyba nie mają. Może się osobiście do nich wybiorę, ale taka dupna pogoda, że mi się nawet nie chce wychodzić.
Emilka już od kilku dni zaczęła sobie porządnie gugać, bo wcześniej jakoś coś tam z siebie wydawała, ale mało. A i zaczęła się też tak prężyć i wyginać ciało jak leży, mam wrażenie że się niedługo w końcu przekręci :biggrin2:.

Do góry