reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

No ja to zamiast szykowac się na impreze to wiecznie buszuje po internecie i wykorzystuje to że mały śpi :tak:;-).AMPAR3 a Ty już jesteś w Bradford?BożenaM jak nastąpi poprawa to daj znac:tak: to może uda nam się jeszcze spotkac:sorry2:.

reklama
Ach, nudny dzisiaj dzień:baffled::baffled:

Marcel po drzemce obudził się w lepszym humorze i teraz znowu śpi:-D A ja klepię kotlety dla mojego starego:-D Kiedy się go nie zapytam co chce na obiad to on że pierś z kurczaka z kalafiorem:baffled: to zrobie mu zapas na miesiąc to może mu się znudzi:-D

Oooo obudził się szkodnik:dry:

Ahaaa, Kasia fajny wózek i super okazja:tak:

witam w sobotnie popoludnie :-D jezle mozna to jeszcze popoludniem nazwac.ja dzis w pracy bylam ,bo to przeciez weekend.standardowo maz przyjechal po mnie,zjedlismy obiadek no i zostalam sama :-)remi i nikolka ucieli sobie poobiednia drzemke.
kasia8118-wozek super,bardzo mi sie podoba.my mamy wozk tez z Gracco i jestesmy zadowoleni
marta84-jak zobaczylam to krzyzmo to sobie od razu przypomnialam chrzest nikolki.chrzest odbyl sie w PL,u nas krzyzmo kupila chrzestna a swiece chrzestny. z tego co wiem nie kosztuje to majatek bo ok 10zl.natomiast na ubranko do chrztu uparla sie tesciowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kupila je:wściekła/y::wściekła/y:(bez mojej zgody) .zaplacila za calosc 200zl.ja chcialam kupic nikoli bialy kombinezonik,bo to przeciez zima byla,ale wiem ze ona chciala pokazac wszystkim sasiadkom i znajomym, ze wnuczka jest chrzczona. tak jakby sie wstydzila ze nikola bedzie w kombinezonie.sliczne tu ogladalam w internecie i jej pokazywalam,mowila ze super.po prostu zasada: ZASTAW SIE, POKAZ SIE.
wkleje zdjecia nikoli ubranka.powiem tylko ze miala to tylko raz na sobie,w dniu chrztu.strasznie sie to ubranko mechaci i brudzi

Załączniki

• 25122008677.jpg
    25122008677.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 25122008691.jpg
    25122008691.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 39
bozena-ja pracuje tylko w weekendy w farmers boy,powiem ci ze wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe agencje,wyslalam pelno (juz nawet nie wiem ile CV,swoje i meza.dzwonilam o oferty z job centre i NIC.jeden tel mnie rozwali.dzwonilam w sprawie oferty pracy ktora znalazlam w job centre. chodzlao o sprzatanie.dodzwonilam sie do toyrena bo oni byli pracodawca i ci sie dowiedzilam : jezeli che sprzatac musze miec doswiadczenie i pokazac jakies dowody ze pracowalam jako sprzataczka.

Agnieszka UK- ten Toyren to woole, ja dla nich raz rpacołaam w restauracji, praca była spoko mimo mojej kiepskiej znajomosc ang. dawałam rade.Super było do poki zajrzałam na konto kasy niema:/:szok::-(dzownie do nich twierdza ze rpzelali, czekam nastepny tydzien i dalej nic a oni tweirdza ze dali:-D, wiec po 4 tygodniach poskarzyłam sie szefowi kuchni ten tam zadzownil pieniadze maialm na 2 dzien, aleeee zwolnili mnie mwoiac z enie am rpacy a weizli an moje miejsc ekogo inneo:):-DOsattnio proponowlam mi spratnie w szkole do pon , ale mial potwierdzic jak zadzownialm powiedzial, że obiecuje jak cos bede miał to do Ciebie zadzownie:)a o tamtym mwoi z emusialm sie r[zeslyszec:D:-D:-D

A apropo sprzatania niestety wszedzie jest zawsze wymagane doswiadczeni,ja spzrtaałm tutaj 3 dni w hospicjum biura.I to juz jest niby doswiadczenie:):-D:-D

Mnie na sama mysl bierze jak pomysle os zukaniue pracy.Na dodatek jeszcze mam egz ustny!:-(

reklama
Do góry