reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Jak ktoś nie wyraża zgody na zamieszczenie jego zdjęcia to niech mi powie, wykasuje. Aniteczka Ty też coś załącz
Reszta jest mojej Matyldy. Dużo musiałam pokasować bo niewyraźnie: KasiJ i Sylwi :) chyba nie chciałyście

Ostatnia edycja:
reklama
jejjj jaka ja gruba !! nawet nie wiedzialam ze az tak dopiero jak ta fotke zobaczylam no ale niech jest :) schudnie sie pozniej jak dzidzka bedzie :) moja mama caly czas mi marudzi ze chce byc ze mna przy porodzie ja jej mowie ze chce byc sama a one ze bedzie spokojniejsza jak bedzie przy mnie i juz sie sama zastanawiam czy jej nie pozwolic byc ze mna bo mnie juz prosila zebym sie zastanowila no to pomysle ...

Rany, co wy mi dzisiaj zrobiłyście???:szok: Ja jestem tak zmęczona jak dawno nie byłam a oczy to mi sie na maksa kleją:szok:

Marcelowi potem temperatura spadła i odzyskał dobry humor, tylko cos jesc nie chciał:baffled: Oczka już pocierał więc położyłam go przed chcwilą bo mało w dzień spał. Narazie jeszcze tam kwili ale zaraz pewnie zaśnie:tak:

Roksanna fajne zdjęcia:tak: Masz dryg kobieto;-)

no bo ja nie chcialam byc sama przy porodzie mial byc ze mna narzeczony no ale jak mnie zostawil to sama chcialam byc , brakuje mi go no ale co zrobic juz teraz nieraz to mnie tak dopada ze bym tylko lezala i plakala i do tego przed chwilka facet przywioz mi paczke z polski od mojego taty bo mi witaminy musial wyslac i przyslam mi jeszcze rzeczy co u niego zostawilam i tam tez byly rzeczy mojego bylego i je tez mi przyslal i tak smutno mi sie zrobilo ;(

Natalka przyko mi, że musisz przez to przechodzic ale jeśli facet zostawił Cię w ciąży to fajnego życia pewnie i tak byś z nim nie miała:no: I pamiętaj, że teraz już nigdy nie będziesz sama bo będziesz miała dzidzię:tak:
A położyc się mam zamiar ale najpierw trzeba na BB nadrobic:-D

reklama
Ja tez w domku, jeszcze po drodze o polski sklepik zahaczylismy. Dzieci nakarmione, Maciek sie wyprzytulal do Mamusi (stesknil sie chyba :-)) A teraz czekamy na tatusia az z pracy wroci.

Natalka - jestes w trudnej sytuacji, jeszcze dlugo Cie bedzie to meczyc, ale staraj sie myslec pozytywnie, jak mama chce byc przy Tobie to zgodz sie, warto miec kogos przy sobie w tej chwili, czasem sa takie chwile, ze potrzeba by ktos Ci sil dodal, a najblizsza osoba jest do tego wlasciwa

Sylwia - idz spac, nadrobisz pozniej....

Do góry