reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris78 :-D chcialam napisac ze u mnie sie nie sprawdzilo bo my we dwoje pracowalismy w chlodnym miejscu ... ale nie chce o tym myslec teraz bo znowu bede miala we snie synka :dry: cos mnie ostatnio to przeczucie nie opuszcza :errr::oo:

Sylwia - to oby u Ciebie ta masc zadzialala :tak:

Kasia8118 - no Ty tesciowej nie wyprowadzaj z bledu, niech sobie kobieta jeszcze pomarzy przez te 4 miesiace o wnusi :-D tyle jej.....

doris - u mnie sie to nie sprawdzilo, B ma siedzaca prace, czesto sie podgrzewa laptopem na kolanach i co? juz sa 2 siusiaki...

mamatrojeczki - ja przenosilam Macka 10 dni i wyszedl 4,5kg klocuszek :-D i teraz mi sie tez marzy jakas mala ksiezniczka

A ja myslalam ze mi dzis dzieci padna, a one mi tu szalaly do 10. Ogladnelismy sobie bajeczke, Ksiege Dzungli. Ale teraz w koncu cisza. Na szczescie jutro dadza pospac, jak tak ida pozno spac.

mojadzidzia ojj biedulko ja na Twoim miejscu tez bym miala watpliwosci :-( :baffled: chociarz ja i tak dopuki mojej nie zobacze na oczy to nie uwierze ;-)

mamatrójeczki kasiaj a wy planujecie jeszcze dzieciatka ?? :sorry2:

mamatrojeczki - tak, wiem :-D fajna gromadke bedziesz miala, my chcemy poprzestac na 3 niezaleznie od plci :-)

Zapisalam Macka do szkoly w piatek i dopiero pojedzie we wrzesniu 2011 :-( A mialam nadzieje, ze moze juz za rok go wezma. Moze jakies przedszkole mu sie skombinuje na 2h dziennie, bo on tak sie garnie do dzieci, ze az zal go w domu trzymac.

Hej witam z rana .Za oknem niczego sobie pewnie się jeszcze pięknie zrobi:tak:.Wiecie co dziewczyny ja podziwiam te które planują trzecie i czwarte dziecko mi się wydaje że ja bym zwariowała przy takiej gromadce :baffled:.kasia.j a ty kiedy planujesz dzidzie?Będziesz się stosowac do tych metod z książki którą czytałyśmy?To co robimy jakieś spotkanie w tygodniu?Jeżeli chodzi o obiad rodzinny to my też chętni;-).

U nas mały dzisiaj zrobił pobudkę kilka minut po 6. Usiadł na łóżku i ciesząc się zdjął sobie pampersa :-D A myślałam, że sobie pośpię chociaż do 7.
Jeżeli chodzi o spotkanie to my możemy dopiero w piątek, gdyż mój do czwartku pracuje na popołudniu :-(. Dopiero piątek mamy wolny. W sobotę zaś wyprawiamy urodziny córki :-) . Mam nadzieję, ze pogoda dopisze, bo chciałabym je zrobić w ogrodzie. Może jakiś grill. No ale okarze się w sobotę rano.

reklama
Do góry