reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hejka z rana
AgnieszkaUk a jaki sos, gotowy czy robiłaś sama. A czy ten makaron podpiekasz najpierw bez niczego czy wszystko razem pieczesz od razu. A przyprawy jakie dajesz?
A jak mała, nie ma śladu po wczorajszym rzyganku?
Miłego dnia dziewczyny

reklama
CZESC KOBIETKI JA POZNIEJ NADROBIE CO NASKROBALYSCIE:tak::tak::tak::tak::tak:WIDZE ZE KILKA SPOTKANEK MNIE OMINELO ALE NIC STRACONEGO PRZEPROWADZILISMY SIE W SOBOTE A W NIEDZIELE JUZ WSZYSTKO BYLO ROZPAKOWANE WCZORAJ ZROBILAM PRANKO A DZIS CZEKA MNIE PRASOWANKO:tak::tak::tak::tak::tak:NIE MA JAK NA SWOIM JEST SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KASKA Z PIOTRKIEM PRZENIESLI SIE WCZORAJ DO KEIGHLEY BEDZIEMY MIEC KAWALEK OD SIEBIE ALE TO NIE SZKODZI JUZ MNIE POINFORMOWALA ZE MNIE BEDZIE NAWIEDZAC:-D:-D:-D:-DOKI KOBIETKI KONCZE ODEZWE SIE POZNIEJ BO MOJ MALY DIABELEK CHCE BAJECZKE

czesc laseczki:-) wracam do żywych;-)
dzis mialam pierwsza w Hudds wizyte HV:-) przesympatyczna kobitka:tak: poskarżyłam sie jej na landlorda i obiecała napisać list do cancilu aby przyszli obejzec nasza chate w celu szybszego przyznania nam chaty socjalej:-):-D mam nadzieje że podziała:tak:;-)

tynia i wiki wow szybko Ci poszlo z rozpakowaniem:szok: a ja sie meczylam dwa tygodnie zeby dojsc do ładu gdzie co jest:-D

agnieszkaUK hehe żygajace dzieci maja niezły rozprysk:-D moj Alex ostatnio tez sie zeżygal tylko że w samochodzie:szok: wypił mleko, a pozniej tak wariowal, tak zanosil sie smiechem az sie pozygal. najgorsze bylo to ze jeszcz mielismy 30minut jazdy samochodem do domu... naszczescie Alexowi to nie przeszkadzało i bawił sie dalej rozcierajac wszystko co z siebie wydal po calym sobie i foteliku:-D
filmik kapitalny. puscilam go D i pozniej sie zastanawialismy co z tym mozna zrobic?:-D:-D:-D przypomniala nam sie pewna rozmowa telefoniczna (gdzies w necie) jak facet dzwoni do radia i opowiada jak to sobie kamyczkow- otoczaków napchał pod napletek by miec wiekszego:szok::-D:-D:-D

kasia.j ja wlasnie musze zabezpieczyc szafki w kuchni zeby Alex mi czego podobnego nie odwalil. w dolnej szafce mam pelno przypraw i wlasnie ją najbardziej lubi otwierac:wściekła/y:

Paradosia, Marta jesli macie ochote sie spotkac gdzies w hudds albo u mnie to dajcie znac:-) musze wrocic wsrod ludzi bo zwariowac idzie. HV polecila mi bym zapisala młodego na play grupe... wasze dzieciaki juz gdzies chodza? moze wybierzemy sie z maluchami razem, bedzie razniej?

hej mamuśki :-)

wpadam tylko na chwilke póżniej nadrobie co napisałyście bo teraz czekam na mame bo jedzie do mnie wlaśnie :tak:
z Claudia juz lepiej troszke ma katarek ale byłam z nią wczoraj u lekarza no i powiedział ze ma troche za szybki oddech ale ze nie jest to jeszcze nie pokajace czyli jest ok ;-)
no ale ja na te moje zatoki bede musiała mieć operacje :-( powiedział ze w ciagu 2 tyg przyjedzie mi list do domu i bede musiała zadz do szpitala i sie zobaczy jak to bedzie :eek: no ale juz wole zrobic ten zabieg i miec spokuj bo mecze sie juz tyle lat z tym :wściekła/y:

no i wiecie co umarł nam kotek :-:)-:)-( wczoraj cały dzień ryczałam normalnie przyzwyczaiłam sie do niego chociarz był u nas tylko 3 dni :-:)-:)-( i nawet brakuje mi go teraz dobra koncze o tym bo znowu na ryczenie mnie bierze :-(

Witam
Wpadłam tylko na mała chwilke , ;-)
Goraca pozdrawiam wszystkie kobietki.
W piatek dzien wplny wiec wszystko doczytam i napisze cos wiecej .

Tynia i Wiki nie ma to jak na swoim ,masz razcje:tak:
Natalko :-(przykro mi
nefretete101 moze kobietka cos zdziała:tak: z mieszkankiem

Hej ja też tylko przelotem bo nie mam dzisiaj natchnienia do pisania.Cały dzień jestem dzisiaj jakaś śpiąca i ogólnie nie mam na nic siły:no:.Byłam dzisiaj u położnej nic nowego się nie dowiedziałam:no:.Następna wizyta za dwa tygodnie:tak:.natalka przykro mi z powodu kotka:-(.A co mu się stało ?tynia i wiki fajnie że jesteś już sama sobie panią domu :tak:;-).jstysiak postaram się poczekac aż wrócisz ;-).katin miło że jeszcze o nas pamiętasz:-p.nefretete to co goście już wyjechali?

hej
Ale dzisiaj spacerek na wsi zaliczylam:szok: Maly wrocil caly zakurzony, ze smarem na ubraniu a ja z zakwasami:tak:
Kasia8118- 11 na kulkach? Chyba ze ta promocja jutrzejsza w innych godzinach jest:sorry: Nie moge znalezc stronki. ja dzisiaj tez padnieta jestem:tak:
jstysiak- ktorego jedziesz?
mojadzidzia- a ty co? Zaczytalas sie?:szok:
katin- no pracus z ciebie na calego;-)
Natalka1990- :szok::szok::szok: a co sie stalo?????????
Doris78- ja sie po prostu nie moge oprzec tej pizzy:-p:-p:-p Z serkiem plesniowym:-p:-p:-p Znowu bym ja mogla zjesc:tak:
Roksanna1- to moj a robi:tak: Podpytam go dokladnie i tam cynka;-)
tyniaiwiki- no to teraz tylko lepiej moze byc;-)

Szymcio spi wiec zaczynam wolny wieczor- tzn powinnam posprzatac ale zrobie to jutro:-)

Hej Ampar3 dzwonie do Ciebie ale coś jest chyba nie tak z Twoim tel.bo mnie rozłącza:cool:.Promocja jest chyba od 9.30 do 11.30 jeśli dobrze pamiętam:sorry:.To może umówimy się na 10 albo o 10.30?Daj znac czy spotkamy się w środku czy przed?Może ktos jeszcze ma ochotę na kulki?

reklama
Do góry