mojadzidzia
Fanka BB :)
czesc dziewczynki
ale sniegu nasypalo,szkoda ze nie mamy sanek i butow zimowych :-( od piatku siedze w domu i troche mnie przeraza ten snieg bo oczywiscie nie nastawilam sie na zime i nie mam cieplych butow zeby wyjsc na spacer a tak mi sie nie chce w domu siedziec
katarina26 ja zyje ale jakos tak ostatnio malo siedze przy komputerze ;-) do poludnia chodze w pizamie a pozniej troche sie pokrece,cos zrobie i juz musze Dusie szykowac do spania
katin cale szczescie ze kolega wam pozyczyl komputer bo ciezko by bylo
zapomnialam ci powiedziec ze masz bardzo sympatycznych rodzicow acha i jakby was mocno przypililo to mam wolna sypialnie wiec zapraszam 

natalka1990 niezle ci Claudunia przybiera na wadze
Agaam gratulacje dla Vikusi!!! czyli masz teraz wiecej czasu dla siebie i nie musisz juz caly czas jej nosic Ale juz dawno sie nie widzialysmy :-(
sylwia.m a jak tam Olivka i moj ziec
slicznie wyszedl na tym zdjeciu z imprezki,te jego oczka sa po prostu zabojcze 
ale sniegu nasypalo,szkoda ze nie mamy sanek i butow zimowych :-( od piatku siedze w domu i troche mnie przeraza ten snieg bo oczywiscie nie nastawilam sie na zime i nie mam cieplych butow zeby wyjsc na spacer a tak mi sie nie chce w domu siedziec

katarina26 ja zyje ale jakos tak ostatnio malo siedze przy komputerze ;-) do poludnia chodze w pizamie a pozniej troche sie pokrece,cos zrobie i juz musze Dusie szykowac do spania

katin cale szczescie ze kolega wam pozyczyl komputer bo ciezko by bylo

natalka1990 niezle ci Claudunia przybiera na wadze

Agaam gratulacje dla Vikusi!!! czyli masz teraz wiecej czasu dla siebie i nie musisz juz caly czas jej nosic Ale juz dawno sie nie widzialysmy :-(
sylwia.m a jak tam Olivka i moj ziec