reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej dziewczynki
ja tylko na chwile żeby powiedzieć że żyje

jstysiak jakoś nie moge sie zebrac do pisania... deprecha na maxa wiec nie bede smucic

Graziulxxx dzieki za wiadomosc na pw i sorry ze odrazu nie odpisałam

szybkiego powrotu do zdrowia dla wszystkich chorych

jakby któraś byla zainteresowana witamina D3 to mam do zbycia bo mamuśka kupiła mi kilka opakowań:confused2: ja tego wszystkiego nie zużyje. mam też do sprzedania nosidełko do 16kg- używane może z 5 razy. jak cos to na pw. staram sie codziennie sprawdzac wiadomosci na skrzynce

czesc mamuski!!!

kasia8118
ja bede wystawiala swoja hustawke na ebay bo nadusia juz dawno w niej nie siedzi i tylko miejsce mi zajmuje,jezeli bylabys zainteresowana :tak:
uciekam sniadanko robic ;-)

Załączniki

• swing.jpg
    swing.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 48
Czesc witam z rana:-)

Ja juz oczywiscie "wyspana" dzis myslalam ze udusze moja niunke walczylam z nia w nocy doslownie 1,5h z zegarkiem w reku:wściekła/y: i chodzilam jak glupia z pokoju do pokoju bo co ja ja do lozeczka to ona placz i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y: ale powiedzialam sobie ze nie moge jej nauczyc spac z nami. Dzis ja wygralam:-D ale co bedzie jak ona ma zamiar tak caly czas?:no: Jesli to bedzie sie powtarzalo to chyba mala ksiezniczka pokona swoja mamuske:-p bo po pierwszej nocy mam juz dosc i podczas tej walki bylam juz skrajnie wycienczona:-p:-D ale jak juz zasnela o 2 tak spala do 6;10:tak::-)

Dziewczyny przepraszam ale sie troche zagalopowalalm z tym spotkaniem bo wtorek mi tez odpada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo przychodzi koles z agencji na inspekcje:-p a troche mam mu do pokazania i powiedzenia:-D
Wiec zostaje tylko poniedzialek albo sroda:zawstydzona/y: no chyba ze tak jak juz wczesniej pisalam po wyjezdzcie tesciowej bedzie mi pasowal kazdy dzien w tygodniu jak wolicie?? Decyzja nalezy do Was:-D

sylwiam nie rozumiem czemu niby nie powinnas?? jesli chodzi o to co sie domyslam to nawet sie tym nie przejmuj.:-)

Dobra czas jakies sniadanko zjesc i kawke wypic do zczytania pozniej:-)

witam kobietki wlasnie wyszla odemnie lekarka bardzo sympatyczna i tak zleciala mi godzinka:-D:-D:-D:-D:-D
Agaam bardzo milo bylo cie poznac i Twoja księżniczke również:tak::tak::tak::tak:
a wy co tak cicho dzisiaj pisac co tam u was

Hej witam co tam u was słychac?Ja nadal jestem słaba:-(.Olivier tez dzisiaj kiepsko się czuje.Właśnie śpi:-(.Tylko Krystiana nosi i biega po mieszkaniu jak szalony:szok:.Temu to nawet choroba nie przeszkadza :cool:.Dzięki dziewczyny za oferty ale ja chyba sobie podaruję kupno hustawki bo tak sobie myślę że chyba już niema sensu bo Ollivier skończył już 3 miesiące i z tygodnia na tydzień jest już coraz bardziej aktywny i pewnie jeszcze trochę i zacznie siedziec.A druga sprawa to Krystian pewnie by mi się pchał do hustawki a ona to raczej nie wytrzyma jego wagi :no::-D.Bo on już waży 16kg:tak:.Niby taki szczupły a wagę ma nawet sporą:tak:.Wystarczy że siedzi w leżaczku Oliviera :tak::-D.U nas jakoś leci wczoraj udało nam się sprzedac nasz stary samochód i jak dobrze pójdzie to jutro sprzedam wózek po Olivierku to mi się trochę miejsca zrobi w schowku:tak:.A mój R w tym tygodniu awansował w pracy niby nic wielkiego ale zawsze parę groszy więcej do wypłaty,ale ja nie do końca szczęśliwa bo przez tą zmianę musi przyszły tydzień chodzic do pracy na popołudniui może jeszcze następny też a ja wolę jak ma na rano ale co zrobic ma szkolenie i dupa:crazy:.Agaam ja może bym się skusiła na kawkę u Ciebie pod warunkiem że będziemy już zdrowi i że któraś z dziewczyn będzie jechała autobusem to bym się podłączyła bo sama to kiepsko się znam na połączeniach autobusowych:tak:.A i zapomniałam się pochwalic że wczoraj wieczorem kazałam Krystianowi isc spac do swojego pokoju i się udało zasnął sam bez mamy:tak:.Oby tak było częściej :tak:.

czesc:-):-):-):-)Fajnie,ze spotkanko u S.bylo mile i kawusia pyszna:-):-):tak::wściekła/y:Szkoda ze nie moglam dolaczyc-S.Przepraszam:tak:;-);-)
KASIA 8118-zycze szybkiego powrotu do zdrowka ,kurujcie sie robaczki:-):-):tak::tak:
NEFRETETE-nic nie szkodzi ,wiem ze nie masz nastroju,glowa do gory , wkoncu tofatum sie skonczy;-);-):-):-)Jak tylko cos ruszy to A.zadzwoni do D .napewno:tak::tak::tak::tak:
AMPAR-kochana ja tez zawsze raowalam sie ibupromem zatoki,w naglych przypadkach jak juz nic nie bylo to leki silne na bole migrenowe:tak::tak::tak::tak:pomagaja tez cieplutkie inhalacje ,ale komu to sie chce robic!!:no::no::no::eek::eek::eek:i kiedys w Pl to na lampy rozgrzewajace chodzilam
ANIA-to pewno mama dumna z synka po udanym przedstawieniu-sam radosc;-);-):-):-)juz sie nie moge doczekac kiedy moja gwiazdka zacznie wystepowac w nursery:-):tak::tak::tak:;-)
MOJADZIDZIA-Brawko dla Dusi ,jaka madra dzidzia:tak::tak::tak::tak: Super ,oby tak dalej ,a odpieluszanie pojdzie pelna para:laugh2::laugh2::laugh2:Ktos mniepytal jak bylo u dentysty(sorry nie doczytalam dokladnie) otoz bylo ok ,pan anglik uprzejmy ,gabinet czysty,tyle ze uslugi nie takie najakie liczylam (po cichu):no::no::no::laugh2::laugh2::angry:Za przeswietlenie musialam zabolic prywatnie no i jak wiadomo to wciaz tylko wyszukuja czy jest cos do wyrwania:crazy::crazy::crazy::crazy: A spadac-leczyc pierw trza , nie wyrywac:tak::tak: Wiec chyba nic nie pozostje tylko znow private:angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:dopijam kawusie i uderzam dalej sprzatac,potem zajrze papappapaa

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Mojemu Davidowi wczoraj tez cos sie wieczorem nie podobalo:-(ryczal okropnie,ja go nie moglam uspokoic ani J:-(Ale po prawie godzinie zasnal zemna w lozku i tak spal do rana:tak:

AGAAM mi nie pasuje pn ani wtorek,sroda jedynie,zobaczymy jak reszta dziewczyn na to:tak:
Mialam taka sama hustawke dla Davidka:-D:-D

KASIA8118 no prosze jaki z Krystiana posluszny chlopaczek,mama karze synek robi:-D:-D
Gratulacje dla R:tak:

reklama
Do góry