reklama
iwona100iwona
Aktywna w BB
hej wszystkim.
misia mi rowniez przykro :-(ale trzymaj sie i nie poddawaj odwiedzaj nas.
no i konec weekendu dla nas dzis moj malzonek do pracy:-( a ja wojoje z dzieciakami,pogoda zapowiada sie chyba bez deszczu to moze pospacerujemy.
powiem wam ze mnie te fajerwerki dobijaja juz mam ich dosyc wieczor w wieczor łomocza az dach dudni a maly zasnac nie moze,mam nadzieje ze dzis bedzie spokoj bo oszaleje
misia mi rowniez przykro :-(ale trzymaj sie i nie poddawaj odwiedzaj nas.
no i konec weekendu dla nas dzis moj malzonek do pracy:-( a ja wojoje z dzieciakami,pogoda zapowiada sie chyba bez deszczu to moze pospacerujemy.
powiem wam ze mnie te fajerwerki dobijaja juz mam ich dosyc wieczor w wieczor łomocza az dach dudni a maly zasnac nie moze,mam nadzieje ze dzis bedzie spokoj bo oszaleje

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczynki :-)
Witam nową koleżanke czeresnia :-):-):-)
misia_777 bardzo mi przykro :-(trzymaj się no i zaglądaj do nas.....
iwona100iwona zgadzam się z Tobą te fajerwerki powoli doprowadzają mnie o ból głowy,rozumiem dzień lub dwa a to się ciągnie i ciągnie
Ja to w sumie zajęta troszke jestem bo gościa mam więc tylko wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :-):-):-)
Miłej niedzieli życzę dziewczynki :-)
:-) do usłyszenia wkrótce

Witam nową koleżanke czeresnia :-):-):-)
misia_777 bardzo mi przykro :-(trzymaj się no i zaglądaj do nas.....
iwona100iwona zgadzam się z Tobą te fajerwerki powoli doprowadzają mnie o ból głowy,rozumiem dzień lub dwa a to się ciągnie i ciągnie

Ja to w sumie zajęta troszke jestem bo gościa mam więc tylko wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :-):-):-)
Miłej niedzieli życzę dziewczynki :-)

aska0901
Fanka BB :)
ja rowniez mieszkam na balby juz 2 i pol roku i jestem zadowolona wiem co inni mowia o tej dzielnicy mi sie tu dobrze mieszka w takim razie zapraszam cie na kawe
gdzie mieskzasz dokladniej ja kolo lidla mniej wiecej moze na placu zabaw sie spotkamy kolo lidla ????
reklama
wiesz sama dzielnica mi nie przeszkadza... tylko rok temu bylismy zmuszeni zamieszkac na pokoju
ale to juz dluzsza historia... a do lidla mam jakies 5 min :-) 15 gdy mloda idzie na nozkach... jezeli chodzi o spotkanko to bardzo chetnie sie z Toba spotkam