reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

reklama
hej wszystkim.
misia mi rowniez przykro :-(ale trzymaj sie i nie poddawaj odwiedzaj nas.
no i konec weekendu dla nas dzis moj malzonek do pracy:-( a ja wojoje z dzieciakami,pogoda zapowiada sie chyba bez deszczu to moze pospacerujemy.
powiem wam ze mnie te fajerwerki dobijaja juz mam ich dosyc wieczor w wieczor łomocza az dach dudni a maly zasnac nie moze,mam nadzieje ze dzis bedzie spokoj bo oszaleje:wściekła/y:

hej kobietki czy przyjmiecie mnie do swego grona???

w doncaster mieszkam juz 18 mies i niestety nie poznalam zadnej mamusi z maluszkiem:sad:

moja corcia ma 21 mies

jezeli chcecie cos wiecej o mnie wiedziec to pytajcie:-)

dziewczyny jak ja sie ciesze ze nasze forum sie rozwija i dochodza nowe dziewczyny -- supeeerrr. witaj czeresnia gdzie mieszkasz w doncaster ?? siedzisz z maluszkiem w domu czy pracujesz ???

Hej dziewczynki :-)
Witam nową koleżanke czeresnia :-):-):-)
misia_777 bardzo mi przykro :-(trzymaj się no i zaglądaj do nas.....
iwona100iwona zgadzam się z Tobą te fajerwerki powoli doprowadzają mnie o ból głowy,rozumiem dzień lub dwa a to się ciągnie i ciągnie :no:
Ja to w sumie zajęta troszke jestem bo gościa mam więc tylko wpadłam się przywitać i zaraz zmykam :-):-):-)
Miłej niedzieli życzę dziewczynki :-):-D:-) do usłyszenia wkrótce:tak::tak::-D

poki co mieszkamy na balby :wściekła/y: ale mam nadzieje ze szybciutko to sie zmieni a przynajmniej przed 2 urodzinkami malej:-) co do pracy to tak pracuje ale jako pelno etatowa mama i gospodyni domowa ( zamieniam sie juz w kure domowa) mam 22 latka to tyle

a to jest moj skrzacik

Ostatnia edycja:
ja rowniez mieszkam na balby juz 2 i pol roku i jestem zadowolona wiem co inni mowia o tej dzielnicy mi sie tu dobrze mieszka w takim razie zapraszam cie na kawe :)gdzie mieskzasz dokladniej ja kolo lidla mniej wiecej moze na placu zabaw sie spotkamy kolo lidla ????

reklama
wiesz sama dzielnica mi nie przeszkadza... tylko rok temu bylismy zmuszeni zamieszkac na pokoju:crazy: ale to juz dluzsza historia... a do lidla mam jakies 5 min :-) 15 gdy mloda idzie na nozkach... jezeli chodzi o spotkanko to bardzo chetnie sie z Toba spotkam

Do góry