reklama
nefretete101
Fanka BB :)
oj je i to chyba za trzech
przez ostatnie 2tygodnie przybrał 0,5kg
a to sie czuje jak go trzymam przy cycu ;-) od wczoraj walcze by unormowało sie jedzenie i spanie... udało mi sie wczoraj go ululać w łóżeczku... mam nadzieje że tak już zostanie. bo spanie w 3 to troche męczące.
dzisiaj wogóle mam dobry dzień:-) z rana listonosz przyniósł dobrą nowine i już jutro będe miała becikowe na koncie, więc jak tylko sie wyśpimy ubieram małego i idziemy na miasto, a co se będziemy żałować
kupimy sobie cos ładnego:-)

dzisiaj wogóle mam dobry dzień:-) z rana listonosz przyniósł dobrą nowine i już jutro będe miała becikowe na koncie, więc jak tylko sie wyśpimy ubieram małego i idziemy na miasto, a co se będziemy żałować

aska0901
no to faktycznie super nowine przyniosl a wiesz ze znajoma moja dostala przedwczoraj list a wczoraj pieniadze na konto a w zeszlym roku kolezanka nie dostala becikowego ponoc jej sie nie nalezalo zapowiada sie ladna pogoda pewnie wyjde z moja dwojka gdzies niedaleko na spacer bo do miasta sie nie da z nimi pojsc
nefretete101
nio ja tez dostałam najpierw lis nastepnego dnia pieniazki na konto. mi przyznali to becikowe dopiero za trzecim razem
tzn 3razy wysyłałam aplikacje
naszczescie sie udało:-)

nefretete101
a my spedzilismy na zakupach 4 godzinki:-) kupiłam małemu pare rzeczy najbardziej jestem zadowolona z kurteczki ze skóry:-) popostu bedzie bombowo wygladał moj przystojniaczek
wszystkie laski jego hehe

aska0901
kurteczka skorzana dla takiego bobasa :-) musi ekstra wygladac w niej ja sie juz wybieram po kurtke zimowa dla malej od tygodnia ale na szczescie jeszcze chodzi w wiosennej ale jak sie zrobi w koncu porzadnie zimno to bede leciec a wtedy ciezko bedzie cos kupic na juz. w weekend przeprowadzka i znowu nic nie odpoczne 

reklama
nefretete101
jak ja uwielbiam przeprowadzki...
gdzie sie przenosicie?
my oczekujemy na mieszkanie socjalne...ale pewnie troche jeszcze zejdzie

my oczekujemy na mieszkanie socjalne...ale pewnie troche jeszcze zejdzie