reklama

Mamy z Doncaster

to zalezy czy przyjezdzasz tu z kims czy sama... ja przyjechalam sama i przez pierwsze 4 miesiace byla dla mnie tragedia... a teraz mam tu rozinke i jestem szczęśliwa. wszystko zależy jakie kto ma nastawienie. ja probuje byc zawsze optymistką:-D

reklama
Gusia to zalezy od tego gdzie i z kim jedziesz...:tak: Ja przyjechalam do Angli z moim facetem, ale mimo tego nie potrafimy sie tu odnalezc:-(Nie podoba nam sie anglia...ludzie, pogoda, jedzenie, atmosfera ...ogolnie to nie to co tygryski lubia najbardziej. A z drugiej strony bylam tez w Hiszpanii troche czasu, ale sama, a mimo tego predzej widzialam sie tam niz wlasnie w anglii. Miejsce marzenie...nad morzem, cieplutko, klimaty takie jak lubie...:-)ludzie rozni ale bardziej mi odpowiadali:tak: I mimo tego ze mieszkalam tam duzo krocej poznalam sporo fajnych osob z ktorymi do dzis mam kontakt a tu siedze juz tyle czasu i co rusz okazuje sie ze osoba ktora wydawala mi sie sympatyczna jest zaklamana jak wiekszosc anglikow:baffled: niestety. No ale kazdy jest inny...jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz.

Wcześniej mieszkałam 2 lata w niemczech i tęskniłam za polską jednak. Jak miałam okazje to jechałam do Polski. A właśnie jaka jest pogoda w Angli i klimat?
Bo mi się Anglia kojarzy z mgłą i deszczem.

Ja mieszkam w polsce ale chętnie was czytam. Interesuje mnie jak tam sobie żyjecie i dajecie rade. Mam przyjaciółke, która mieszka w londynie i chce mnie do siebie ściągnąć.

aska0901 a zaglada tu mama z Doncaster :-D
gusia260 wiesz bylam w Londynie (co prawda tylko na kilkudniowej wycieczce) i nie mogła bym tam mieszkac na dluzsza mete chyba... za duzo i za szybko sie tam wszystko dzieje dla mamy z takim malenstwem jak moje to jest przerabane. pewnie gdybym nie miala dziecka i chcialabym kozystac z zycia towarzyskiego to bylo by to wymazone miejsce:-D

reklama
gdzie łatwo znaleźć prace? to zalezy jakiej pracy sie szuka. osoby ktore wogole nie znaja jezyka (a jest ich duzo) pracuja tutaj tylko, ze w fabrykach, na salatkach za najnizsza stawke i jakos sobie radza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry