reklama
nefretete101
Fanka BB :)
ja mieszkam na wheatley niedaleko od centrum;-) na balby mieszkałam przez chwile w zeszłym roku (jakies3miesiące).
nefretete101
witam z rana
nio jak narazie malutki...ale jesli nadal bedzie tak szybko przybierał na wadze to lada moment matke przerosnie(w ostatnie 2tyg przybrał 0,5kg):-)
skoro corcia juz 3 latka to na tyle duza by pomyśleć o braciszku...;-)
nio jak narazie malutki...ale jesli nadal bedzie tak szybko przybierał na wadze to lada moment matke przerosnie(w ostatnie 2tyg przybrał 0,5kg):-)
skoro corcia juz 3 latka to na tyle duza by pomyśleć o braciszku...;-)
aska0901
na braciszka jeszcze czas ale myslimy wiesz tu nie ma babci ani nikogo do pomocy moja dopiero od wrzesnia do przedszkola pojdzie na 2.5 godziny dziennieczyli praktycznie za rok maz w pracy wiecznie takze jeszcze musimy poczekac corka podrosnie jeszcze troszke wiem co mowie bo jestem niania malutkiej dziewczynki i jednak ciezko z dwojka dzieci samemu
nefretete101
oj wiem co to znaczy jak babci w poblizu nie ma... moja mamuska byla jak sie Alex urodzil 2,5tyg jak wyjechala to sie ciezko zrobilo... zajac sie dzieckiem, uprac, ugotowac i inne akrobacje... wieczorem zaliczam zgona totalnego... mam nadzieje ze juz niedlugo sie jakos ustabilizuje z malego jedzeniem i spaniem bo jeszcze jest nieco chaotycznie
aska0901
na pewno bedzie ci lzej za pare miesiecy jak malutki zacznie siadac raczkowac a jak bedzie juz chodzic to bedziesz miala duzo wiecej czasu dla siebie bedzie sie juz sam bawil a te wszystkie postepy ktore bedziesz obserwowac to jest najlepsze pierwszy zabek slowo kroczek
nefretete101
pare miesięcy to raczej ni jest wizja optymistyczna
moje maleństwo pochłania cały mój czas maksymalnie... czasami nie ma czasu żey na siusiu wyskoczyć, nie mówiąc o zjedzeniu śniadania
ale i tak jest kochany:-)

aska0901
Od 3 misiaca moja corka juz byla swietna a jak miala 4 to siedziala wiec sadzalam ja w lozeczku dwalam stos zabawek a ona sie kazdej przygladala gryzla co zajmowalo jej dosc duzo czasu i juz byl czas wolny a jak sie urodzila to karmilam ja piersia ok 20-30 minut potem spala 4 godziny czasem 3 wiec mialam troche czasu na pranie sprzatanie itp
reklama
nefretete101
zaraz po urodzeniu Alex też tylko jadł i spał, od jakiegoś tygodnia postanowił chyba w dzień nie spać
cały dzień marudzi, a jak uda mi sie go uśpić to na jakieś 10minut max 30min...jakaś masakra...jak była babcia przyzwyczaiła do noszenia na rekach i teraz sa tego efekty
aż mi go żal bo sie chłopak męczy już nie wspominajac o mnie